Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2947 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nastavení Autocadu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lucie T Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 02.lis.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad Architecture
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lucie T Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nastavení Autocadu
    Zasláno: 06.pro.2016 v 14:32
Natáhla jsem si do AutoCadu 2013 zde z Fóra
20070517_002944_VKOTY.zip
samotná utilita na výškové kóty mi nefunguje
a ještě mi zmizeli všechny paletky (nemůžu je dohledat), změnilo se nastavení měřítka čar a pod...
Jak bych to nejrychleji mohla uvést do původního stavu???
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16556
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2016 v 14:56
Jde zřejmě o nástroj od pana Žiška - zde:
 
Distribuce MNU není úplně nejšťastnější - asi jste si přepsala hlavní menu. Mělo být asi .MNS pro _MENULOAD.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5827
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2016 v 15:00
Dobrý den,

zkuste prosím GGmenu, kde jsou výškové kóty již součástí menu anebo samotnou utilitku výškových kót (ke stažení zde).


Upravil PepaR - 06.pro.2016 v 16:12
PepaR
Zpět nahoru
Lucie T Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 02.lis.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad Architecture
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lucie T Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2016 v 15:37
Skvělé děkuji, tato utilitka na výškové kóty funguje úplně bez problémů.
Akorát to moje původní nastavení se mi nepodařilo vrátit, musela jsem to nakonec převést do defaultního.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9762:Laso - nový způsob výběru objektů ve verzi 2015 (a jeho nedokumentovaná nastavení)
Tip 8622:Doporučená nastavení AutoCAD Plant 3D pro urychlení slabých PC.
Tip 9805:Vrácení AutoCADu for Mac na výchozí nastavení.
Tip 9633:VIPNastavení spoje v AutoCAD Plant 3D (postup a principy)
Tip 5400:VIPJak AutoCAD nasměrovat do dalšího support adresáře bez změny nastavení?
Tip 1515:VIPAutoCAD nezachovává pořadí entit nastavené v Xrefu. Jak toto obejít?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.