Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4355 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

INVENTOR 2015 NELZE INSTALOVAT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
luba323 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.pro.2016
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
INVENTOR 2015
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace luba323 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: INVENTOR 2015 NELZE INSTALOVAT
    Zasláno: 06.pro.2016 v 14:55

Dobry den,

behem instalace autodesk product design premium 2015 nelze vybrat/instalovat Inventor 2015, viz prilozeny screen.
 
Prosim o radu, jak tento probelm vyresit.
 
S pozdravem
Lubos Ondracek
 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 73693/INVENTOR_.jpg

Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1205
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2016 v 15:14
OS na který chcete instalovat  APDS 2015?
Nejaká specifikace pc? 
Zkoušelo se i instalování  z jiných zdrojů?
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Petr Klimeš Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 05.led.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Klimeš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2016 v 15:23
Dobrý den,

po najetí na symbol by měl vyskočit alespoň základní popis problému.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 60409/Inventor_install_error.png


Zpět nahoru
luba323 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.pro.2016
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
INVENTOR 2015
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace luba323 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2016 v 15:30

OS je win7 64, i7 6500u, nvidia quadro 2100 2gb, 8gb pamet. Mam to na USB a z neho jsem to jiz instaloval na 2 pocitace a dosud se mi tohle nikdy nestalo. Zajimave je, ze kdyz si to na mem pocitaci take zkusil, tak mi to ukazuje to same, ikdyz uz mam Inventor 2015 nainstalovany :-(

Zpět nahoru
Petr Klimeš Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 05.led.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Klimeš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2016 v 15:38
Byl na daném PC Inventor v minulosti již nainstalován ?
Zpět nahoru
luba323 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.pro.2016
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
INVENTOR 2015
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace luba323 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2016 v 15:40
dekuji za radu, stoji tam "tento Produkt nepodporuji vybrany jazyk"
Je to tim, ze mam OS v nemcine?
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 73693/INVENTOR__.jpg

Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1205
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2016 v 15:43
Asi by to tim mhlo být zkuste online instalaci  z  autodesk acounts
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Petr Klimeš Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 05.led.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Klimeš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2016 v 15:51
Případně vyzkoušejte instalační zdroje nakopírovat na pevný disk.
Zpět nahoru
luba323 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.pro.2016
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
INVENTOR 2015
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace luba323 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2016 v 17:39
dekuji Vam za radu, ale zkopirovani na pevny disk nepomohlo, bohuzel :-(
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1205
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2016 v 17:42
Tak pak jedině z autodesk acount stahnout EN či DE verzy a zkusit ji nainstalovat

Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
luba323 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.pro.2016
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
INVENTOR 2015
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace luba323 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2016 v 17:45
mne by jenom zajimalo, proc to doposavad na OS s nemeckym jazykem vzdy bez problemu slo a nyni to pise tuhle chybu s jazykem...nic se od te doby nemenilo, to mi je zahadou...
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1205
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2016 v 18:01
To býva normální. Produkty autodesku se vyvíjí a problémy se stavají:( Sám jsem zažil že instalce šla na 10 pc v pohodě a na jednom nefungoval Inventor do doby než jsme vypli  úvodíní obrazovku při spuštění inventoru. 
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,430 sekund.