Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5191 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Import z DWG na plochu plechu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
benzala Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 18.kvě.2016
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
autodesk inventor
Stav: Offline
Bodů: 132
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace benzala Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Import z DWG na plochu plechu
    Zasláno: 12.pro.2016 v 17:42

Připojené souborydwguploads/69659/Luna_Expres_do_vlaku2.dwg
Jak toto DWG dostat na plechovou plochu v inventoru o velikosti 2000x800 mm.Když to zkopíruji a vložím hodí mi to blechu někde v rohu.
Zpět nahoru
benzala Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 18.kvě.2016
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
autodesk inventor
Stav: Offline
Bodů: 132
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace benzala Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.pro.2016 v 17:47
Chlapík si to nechal vytvořit někde v copycentru a teď by rád roztáhnul písmena a připravil na páleni na laseru.Já v inventoru udělám plechovou plochu 2000x800 mm pak toto zkopíruji ale je to malinké.Už fakt nevím jak na to.Jediný způsob mě napadl hodit to jako obrázek a pak pracně obkreslit křivky,ale není to ono.
Nedokážete mi někdo poradit kde to blbnu?
Děkuji za rady.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16558
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.pro.2016 v 18:21
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8304:Jak v Inventoru rozvinout plechová tělesa z jiných CAD aplikací?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.