Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3880 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Export do DWG

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2971
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Export do DWG
    Zasláno: 13.pro.2016 v 15:50
Mohu někde při nastavování exportu do DWG určit, do jaké hladiny se osadí připojené modely coby linky v exportovaném modelu? Zatím se vše osazuje do hladiny 0.
Zpět nahoru
Michalkacerik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 24.úno.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 92
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Michalkacerik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.pro.2016 v 16:53
Je tam možnosť určiť hladinu,ale je potrebná malá  predpríprava. K menu sa dá dostať v okne exportu DWG "Výběr nastavení exportu" kliknúť na .... tri  bodky kde sa otvorí podmenu a sú tam aj hladiny. Aby sa dal linkovaný súbor priradiť k hladine je nutné ho mať priradený v samostatnej pracovnej sade. Je tam dosť možností ako pri exporte  určiť hladiny pre rôzne kategórie.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2971
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.pro.2016 v 10:20
Díky, to všechno vím, ale nevidím možnost pro Linky - v exportovaném dwg jsou osazené jako bloky s názvem modelu (profese), ale v hladině 0.
Zpět nahoru
Michalkacerik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 24.úno.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 92
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Michalkacerik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.pro.2016 v 14:49
Celú profesiu npr. TZB, alebo len jej časť je potrebné priradiť  Pracovnej sade t.j. je pripojená, ale ešte sa dá zapínať/vypínať cez pracovné sady. Je to rychlešie, ako cez pripojené súbory pripájať a znova načíťať. Takto upravený pripojený súbor je potom možné priradiť požadovanej hladine v rámci exportu do DWG.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2971
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.pro.2016 v 15:06
Původně odeslal(a) Michalkacerik Michalkacerik napsal(a):

Takto upravený pripojený súbor je potom možné priradiť požadovanej hladine v rámci exportu do DWG.
A na to se ptám - jak?Smile
Zpět nahoru
Michalkacerik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 24.úno.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 92
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Michalkacerik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.pro.2016 v 17:16


Tu je výstrižok z exportného okna.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 39643/Export_DWG.JPG




Upravil Michalkacerik - 14.pro.2016 v 17:24
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2971
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.pro.2016 v 11:35
Myslím, že to je něco jiného, to jsou Modifikátory, které mi umožní přejmenovat hladinu s názvem pracovní sady, pokud tuto sadu použiju jako modifikátor pro modelové elementy. 
Máme VZT v pracovní sadě VZT atd, ale v dwg jsou z toho bloky pojmenované jako původní modely profesí, ale osazené v hladině 0.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 5020:VIPExport místností z Revitu do ADT.
Tip 9560:iLogic makro pro export IDW/DWG výkresu Inventoru do DXF.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,406 sekund.