Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4740 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Převést síťový model

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Převést síťový model
    Zasláno: 18.pro.2016 v 12:34
Ahoj,

Je možné převést model VIZ obrázek na plnohodnotné těleso pro editaci a následný 3D tisk ?

Díky
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 73656/r5.JPG

Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1237
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2016 v 12:40
Zkus to sem nahrat. Podívím se na to
Do 3D tisku se posílá většinou STL 
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2016 v 13:42
Ano to vím, tohle je formát STL, ale nevím jestli mi to takhle tiskárna vytiskne, protože karoserie auta není těleso ale plocha.
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1237
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2016 v 18:16
Koukám na to ale moc nevěřím tomu že ti ty nápravy udrží celý skelet auta.  Ale kdo ví třeba se pletu:)< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2016 v 21:54
proto potřebuju získat možnost editace ;) ten model je vytažený z jedné hry .. původní formát byl .max ... z ds3max sem si to přehodil do různých cad formátů ... SAT je obrovskej na to nestačí ani mojich 16 gb ram ... s tím STL se dobře pracuje, ale potřebuju z těch ploch vymáčknout těleso abych si to mohl trochu popravit, vytisknout, namalovat design a ozdobit svoji sbírku modelů 
Zpět nahoru
Permonik Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.říj.2011
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion 360, AutoCad 360
Stav: Offline
Bodů: 389
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Permonik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.pro.2016 v 10:39
Jde to.
Bud pomocí A360 nebo Fusion 360.
Otázka jestli to má cenu tahat ze sitového modelu do objemového a pak zpátky do sitového.

Není jednoduchší to v sitovém modelu editovát a pak hodit do stl.
Ing. Tomáš Mlčák - Digitální prototypování, Konstrukce strojů a zařízení, Fotogrammetrie, Vývoj pásových jednotek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,204 sekund.