Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3003 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Název

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
xmenn1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.čer.2010
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor,Autocad
Stav: Offline
Bodů: 49
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xmenn1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Název
    Zasláno: 19.pro.2016 v 11:52
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli lze v inventoru zobrazit vedle čísla součástí i název součásti ve stromové struktuře?
Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 443
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.pro.2016 v 12:42
Lze.
Buď to lze přepisovat ručně, nebo programově (makroplugin apod.)
Zpět nahoru
xmenn1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.čer.2010
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor,Autocad
Stav: Offline
Bodů: 49
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xmenn1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.pro.2016 v 13:03
A nějaký plugin je někde ke stažení?
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1253
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.pro.2016 v 13:37
To nevím kde. Asi bude nutné naprogramovat.< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
xmenn1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.čer.2010
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor,Autocad
Stav: Offline
Bodů: 49
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xmenn1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.pro.2016 v 13:39
Děkuji,
jen už tu někde sehnat návod na programování a je vyhráno :-)
Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 443
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.pro.2016 v 14:38
Potřebné "udělátko" asi nikde hotové nebude (každý má jiné požadavky).
Zkusil bych hledat na Autodesk fórech - klíčové slovo "Display Name" (něco možná např. zde: http://forums.autodesk.com/t5/inventor-customization/ilogic-rule-add-description-value-after-file-name-for-member/td-p/5063062)
Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 443
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.pro.2016 v 14:51
V iLogic by to mohlo vypadat třeba takto:
SyntaxEditor Code Snippet
displayName = iProperties.Value("Project", "Part Number") + " " + iProperties.Value("Summary", "Title")
 
ThisDoc.Document.DisplayName = displayName
 
Po spuštění pravidla to vezme z iVlastností "Číslo součásti" a "Nadpis" a vloží jej s mezerou do zobrazovaného jména.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 888
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.pro.2016 v 21:58
Přesně na tohle jsem dělal plugin DisplayNameEditor. Jeho použití může mít vliv na implementaci Vaultu. Obraťte se prosím na náš helpdesk, abychom to měli zaevidované, ale je možné vám ho poskytnout.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.