Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4166 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Kóty výškového/vertikálního rozdílu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
jackobec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.lis.2016
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autocad Mechanical2017, Inventor2017
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jackobec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Kóty výškového/vertikálního rozdílu
    Zasláno: 20.pro.2016 v 10:46
Dobrý den, mám prosbu. Umí Inventor kótovat vertikální rozdíl k určitému bodu? Na výkrese mám někde umístěnu +/- 0,0 a na nějakém odkazu u dalších bodů ve výkresu bych potřeboval vypsat vertikální rozdíl vzdálenosti od +/- 0.
Děkuji Jakub
Jakub
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16467
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2016 v 11:35
Nevím jestli přesně rozumím, ale pokud si v oné +/- 0 umístíte nějakou pomocnou geometrii, můžete kótovat vůči ní cokoliv - všechny přímé kóty jsou "rozdílovou vzdáleností".
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2016 v 11:47
Náčrt výsledku by pomohl k pochopení dotazu< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
jackobec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.lis.2016
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autocad Mechanical2017, Inventor2017
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jackobec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2016 v 11:59
Mohl bych to psát jako obyčejný odkaz a tu hodnotu si odměřit a¨le nebude to adaptabilní při změně tvaru.
Děkuju
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 73412/VÝŠKOVÉ_ŘEŠENÍ.png

Jakub
Zpět nahoru
jackobec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.lis.2016
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autocad Mechanical2017, Inventor2017
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jackobec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2016 v 12:00
Toto je z AutoCadu.
Jakub
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2016 v 12:15
Něco podobného dělal pan Navara, ale není to po křivce,

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 10604/výska.JPG



 
Připojené souboryzipuploads/10604/20160825-01.zip
< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
jackobec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.lis.2016
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autocad Mechanical2017, Inventor2017
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jackobec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2016 v 12:37
Děkuju. Nějak se o to pokusím.
Jakub
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6230:Jak nastavit zobrazení výškových kót Revitu ve tvaru ±0.000, +1.000 ?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 10484:Kótování horní hrany stoupacího potrubí.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 6444:Zobrazení výškových kót povrchu terénu v Civil 3D.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,453 sekund.