Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5045 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

záloha .cui

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
b_branik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.zář.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
autocad 2016 - občas hlavu
Stav: Offline
Bodů: 53
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace b_branik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: záloha .cui
    Zasláno: 27.pro.2016 v 14:38
Dobrý deň,

Stala sa mi taká nepríjemnosť. keď som si voľakedy dávnejšie upravil menu trochu na svoj obraz a exportoval som si zálohu tohto nastavenia bolo to ešte vo verzii 2015. neskor po prechode na 2016 som si ju pekne naimportoval a verziu 2015 odinštaloval. teraz mi zblbol autocad 2016 tak som to celé preinštaloval ale nemal som spravenú záloho z tejto verzie. moja otázka znie, dá sa nejakým nástrojom zkonvertovať tá záloha na verziu 2016? pri pokuse o import to vypíše chybu že to nie je pre verziu 2016.

s úctou

B.Janík
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5827
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.pro.2016 v 16:55
Mohl byste prosím soubor vyvěsit, či zaslat na e-mail? Podíval bych se tomu na zoubek.
PepaR
Zpět nahoru
b_branik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.zář.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
autocad 2016 - občas hlavu
Stav: Offline
Bodů: 53
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace b_branik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.úno.2017 v 21:05
prepáčte ja som zabudol napísať že som to vyriešil. Ono tá záloha je len v .rar formáte zbalené "osobné"súbory ktoré som nakopčil do príslušných adresárov v inštalácii 2016 a všetko šľape ako hodinky.< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5827
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.úno.2017 v 05:54
Dobrý den, děkuji za info, je fajn, že se to nakonec vyřešilo.
PepaR
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11472:"Chyba kontrolního výrazu" při spuštění AutoCADu.
Tip 5657:VIPCUI soubor se jeví jako jen pro čtení (read-only). Snadná náprava.
Tip 6337:VIPVe verzi 2009 a 2010 mi nefungují některá starší makra AutoCADu (menu, cui).
Tip 4289:VIPOddělení podnikového a uživatelského CUI menu AutoCADu.
Tip 5947:VIPInkrementální/diferenciální zálohování (backup) dokumentů Vault serveru.
Tip 1443:VIPJak otevřít AutoSave soubor v AutoCADu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.