Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3894 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Cadkon+ 2017

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Schertler Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.led.2017
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Cadkon+2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Schertler Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Cadkon+ 2017
    Zasláno: 02.led.2017 v 13:54
Dobrý den,< id="foxcub_translator_popup_win" style="top: 80px; left: 266px; overflow: ; border: 0px; : ; : 999; display: block; visibility: ;" width="156" height="156">
do listopadu 2016 jsem pracoval na Acad LT 2012 s nástavbou Cadkon TZB 2014 na hodně starém  počítači s OS Windows XP.

Nyní mám nový, výkonný počítač s OS Windows 10 a nový SW, Cadkon+ 2017.
Práce s tímto novým programem je horší.  Program často padá. U datově větších výkresů je pomalý při ukládání.
Máte někdo podobné zkušenost?

Díky 
Zpět nahoru
OPlavek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.pro.2004
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Autocad,Revit
Stav: Offline
Bodů: 99
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace OPlavek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.led.2017 v 14:14
Ano, stejné. A podobné informace mám i z okruhu známých. Cadkon+ jsem přestal používat po měsíci. Proti Autocadu je tahle napodobenina pomalá, nespolehlivá, řada funkcí tam chybí a hlavně byl problém se soubory DWG, které nejsou zcela kompatibilní s Autocadem. Řešil jsem přechodem na Revit.
Zpět nahoru
Schertler Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.led.2017
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Cadkon+2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Schertler Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.led.2017 v 15:25
Díky za informaci, jsem z toho docela zoufalý. Člověk dá na kecy obchodníků a pak to takto dopadne. Nespolehlivý program, který se dopracovává za pochodu a za pomoci zoufalých uživatelů.< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5820
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.led.2017 v 15:45
Myslím, že dříve byl CADKON dodáván jako nadstavba AutoCADu a nyní je to tak, že CADKON+ funguje samostatně s tím, že má vlastní nebo převzatý engine. Z toho asi pramení i ta nekompatibilita s plnohodnotnými DWG.
PepaR
Zpět nahoru
Karel Brázda Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.pro.2016
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
3ds Max
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Karel Brázda Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.led.2017 v 15:58
Je to převzatý, původní jádro Intellicad. Ale stejné problémy jsou i u ostatních fejků Autocadu.
Zpět nahoru
marko10 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.lis.2011
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
REVIT
Stav: Offline
Bodů: 60
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace marko10 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.led.2017 v 20:52
Dobrý den, pokuste se zdali je možné nainstalovat CADKON TZB pod novější verzi AutoCADu / AutoCADu LT. Sám používám CADKON TZB pod velkým AutoCADem a je práce bez problémů. CADKON + nevidím to pravé ořechové, kolega pod ním pracuje a i při otevření jeho práce v holém AutoCADu je problém s proxy grafikou a občas při práci AutoCAD spadne.
Zpět nahoru
Bonavox Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 28.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
DDS CAD Electrical, ePLAN Electric P8, AutoCAD LT
Stav: Offline
Bodů: 91
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Bonavox Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.led.2017 v 11:54
Původně odeslal(a) Schertler Schertler napsal(a):

Práce s tímto novým programem je horší.  Program často padá. U datově větších výkresů je pomalý při ukládání. Máte někdo podobné zkušenost?
Vidím, že se od roku 2012 pranic nezměnilo. Tehdá jsem si CADKON+ po slibech prodejce také koupil, pak nastalo půl roku rozčarování nad pomalostí, neustálým padáním a všeljakými nefunkčnostmi, doprovázeno neustálým řešením s technickou podporou. Důrazně jsem jim řekl, že takhle ne a úspěšně jim to vrátil.

Naopak co jsem viděl a měl možnost zkusit, tak CADKON jako nástavba nad AutoCAD je naprosto bezproblémová (ale co jsem pochopil, tak tuto variantu se snaží zaříznout?).
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11566:VIPVyhněte se konfliktům jmen u souborů fontů a symbolů (SHX)
Tip 724:Po upgradu AutoCADu mi přestala fungovat profesní nadstavba.
Tip 5872:Chyba "Chybná definice typu čáry" při načítání typů čar z .LIN souboru.
Tip 11013:VIPNelze se připojit k Vault serveru (Vault 2017 ve Win10)
Tip 11496:Mohu v Inventoru 2017 načítat součásti a sestavy SolidWorks 2017?
Tip 11166:VIPNesprávná instalace Language Pack v PrDS - problém v instalaci Inventoru 2017 R2, R3


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.