Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Schertler ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 02.led.2017 Lokalita: ČR (OL) Používám: Cadkon+2017 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 02.led.2017 v 13:54 |
Dobrý den,< id="foxcub_translator_popup_win" style="top: 80px; left: 266px; overflow: ; border: 0px; : ; : 999; display: block; visibility: ;" width="156" height="156">
do listopadu 2016 jsem pracoval na Acad LT 2012 s nástavbou Cadkon TZB 2014 na hodně starém počítači s OS Windows XP. Nyní mám nový, výkonný počítač s OS Windows 10 a nový SW, Cadkon+ 2017. Práce s tímto novým programem je horší. Program často padá. U datově větších výkresů je pomalý při ukládání. Máte někdo podobné zkušenost? Díky
|
|
![]() |
|
OPlavek ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 16.pro.2004 Lokalita: ČR (KV) Používám: Autocad,Revit Stav: Offline Bodů: 148 |
![]() |
Ano, stejné. A podobné informace mám i z okruhu známých. Cadkon+ jsem přestal používat po měsíci. Proti Autocadu je tahle napodobenina pomalá, nespolehlivá, řada funkcí tam chybí a hlavně byl problém se soubory DWG, které nejsou zcela kompatibilní s Autocadem. Řešil jsem přechodem na Revit.
|
|
![]() |
|
Schertler ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 02.led.2017 Lokalita: ČR (OL) Používám: Cadkon+2017 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
Díky za informaci, jsem z toho docela zoufalý. Člověk dá na kecy obchodníků a pak to takto dopadne. Nespolehlivý program, který se dopracovává za pochodu a za pomoci zoufalých uživatelů.< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Myslím, že dříve byl CADKON dodáván jako nadstavba AutoCADu a nyní je to tak, že CADKON+ funguje samostatně s tím, že má vlastní nebo převzatý engine. Z toho asi pramení i ta nekompatibilita s plnohodnotnými DWG.
|
|
![]() |
|
Karel Brázda ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 12.pro.2016 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: 3ds Max Stav: Offline Bodů: 14 |
![]() |
Je to převzatý, původní jádro Intellicad. Ale stejné problémy jsou i u ostatních fejků Autocadu.
|
|
![]() |
|
marko10 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 25.lis.2011 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: REVIT Stav: Offline Bodů: 74 |
![]() |
Dobrý den, pokuste se zdali je možné nainstalovat CADKON TZB pod novější verzi AutoCADu / AutoCADu LT. Sám používám CADKON TZB pod velkým AutoCADem a je práce bez problémů. CADKON + nevidím to pravé ořechové, kolega pod ním pracuje a i při otevření jeho práce v holém AutoCADu je problém s proxy grafikou a občas při práci AutoCAD spadne.
|
|
![]() |
|
Bonavox ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 28.led.2009 Lokalita: Austria Používám: DDS CAD Electrical, ePLAN Electric P8, AutoCAD LT Stav: Offline Bodů: 135 |
![]() |
Vidím, že se od roku 2012 pranic nezměnilo. Tehdá jsem si CADKON+ po slibech prodejce také koupil, pak nastalo půl roku rozčarování nad pomalostí, neustálým padáním a všeljakými nefunkčnostmi, doprovázeno neustálým řešením s technickou podporou. Důrazně jsem jim řekl, že takhle ne a úspěšně jim to vrátil. Naopak co jsem viděl a měl možnost zkusit, tak CADKON jako nástavba nad AutoCAD je naprosto bezproblémová (ale co jsem pochopil, tak tuto variantu se snaží zaříznout?).
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,161 sekund.