Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3585 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Otevření v nové verzi

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
prim2014 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.led.2017
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Autocad 2016
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace prim2014 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Otevření v nové verzi
    Zasláno: 02.led.2017 v 20:19
Zdravím,

chtěl bych se optat zda-li ste se někdo setkal někdy s níže zmíněným problémem, popřípadě jak ho lze vyřešit?

Běžně pracuji ve starší verzi Cadu (2012,2014), ale jelikož si občas musím resty dodělat doma, kde mám verzi 2016, tak jsem narazil již po několikáté na (grafický?) problém. Jedná se o to, že po otevření v nové verzi se mi občas části vykreslené jako oblouky jednoduše změní na lomené čáry (či oblouky z přímek ).
< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">

Předem děkuji za snahu.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16543
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.led.2017 v 21:41
To asi nebude verzemi, prosté REGEN nebo změna _VIEWRES nepomůže? Může to být i nastavením grafiky.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
prim2014 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.led.2017
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Autocad 2016
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace prim2014 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.led.2017 v 14:35
Regen pomohl, děkuji... Tak či tak nevím, čím by to mohlo být...< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10020:Přehlednější výzva k upgrade verze RVT projektu v Revitu 2015 R2.
Tip 2174:Po otevření nového výkresu mám stránku s rámečkem, jak začít s prázdným výkresem?
Tip 431:Po otevření sestavy jsou v browseru všechny součásti označené jako zamčené.
Tip 10588:VIPChyba "Failed to upgrade FEM file to current version"
Tip 5859:VIPAutoCAD nenačte .SAT soubor (ACIS).
Tip 6002:VIPJak nastavit spouštění různých verzí CAD aplikací podle obsahu DWG souboru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.