Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5194 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Použití instalační flashky Inventoru 2012

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
IvoBe Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 11.čvc.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor Professional 2017 Windows 10
Stav: Offline
Bodů: 245
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace IvoBe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Použití instalační flashky Inventoru 2012
    Zasláno: 03.led.2017 v 10:24
Uklízíme skříně a našli jsme instalačky INV 2012 na USB flash.  Vypadají celkem luxusně a mají asi 32 GB. Jde to nějak zfomátovat a normálně používat?
(Když to zkusím, tak "disk je chráněn proti zápisu")




Upravil IvoBe - 03.led.2017 v 10:35
Ivo Bešťák
VIBROS s.r.o.
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Inventor Professional 2017 Windows 10
Stav: Offline
Bodů: 1712
Řešení Řešení
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.led.2017 v 10:57
Dá se to, někde je tu psany postup. Zkusím najít.

Našel jsem toto Jak přeformátovat instalační R/O USB klíč Autodesk Design Suite?
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1184
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.led.2017 v 10:33
NE:D a to napadlo asi každého když ta fleška přišla k uživatelům:)< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1712
Řešení Řešení
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.led.2017 v 10:57
Dá se to, někde je tu psany postup. Zkusím najít.

Našel jsem toto Jak přeformátovat instalační R/O USB klíč Autodesk Design Suite?
Zpět nahoru
IvoBe Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 11.čvc.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor Professional 2017 Windows 10
Stav: Offline
Bodů: 245
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace IvoBe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.led.2017 v 11:36
Děkuji, zkusím to.
Ivo Bešťák
VIBROS s.r.o.
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1184
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.led.2017 v 13:02
Funguje jen když použiješ verzi se kteoru to  dělili zde novější i starší je na nic.
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 425
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.led.2017 v 07:56
Určitě to jde na 100%. Takovou flashku používám už docela dlouho. Postup "odemčení" si přesně nepamatuji, ale myslím, že to bylo tak, jak je popsáno s tipu uvedeném výše.
Zpět nahoru
Hrnčíř Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 325
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hrnčíř Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.led.2017 v 08:00

Dobrý den,

existuje postup i pro verzi 2014, popř. vyšší?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16320
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.led.2017 v 08:16
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 301
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.led.2017 v 10:05
Postup z whatrevitwants je OK, ale zrovna u verze 2014 jsem měl s "odblokováním" problém,
kdy neustále docházelo k chybě. Povedlo se až na jiném PC... Je nutné vždy dodržovat postup k dané verzi a pro 2014 je podmínkou USB3.
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Seiner Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší
Stav: Offline
Bodů: 1660
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Seiner Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.led.2017 v 10:26
Já jsem do toho (od 2012 Suite) klobal podle různých postupů (na počítači v práci s XP) a nedařilo se. Pak jsem to doma strčil do Win10 a normálně naformátoval. Ale ještě jsem netestoval "netknutou".
Vítězslav Seiner

Chrudim
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.