Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
IvoBe ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 11.čvc.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Fusion 360 Stav: Offline Bodů: 289 |
![]() Zasláno: 03.led.2017 v 10:24 |
Uklízíme skříně a našli jsme instalačky INV 2012 na USB flash. Vypadají celkem luxusně a mají asi 32 GB. Jde to nějak zfomátovat a normálně používat?
(Když to zkusím, tak "disk je chráněn proti zápisu") Upravil IvoBe - 03.led.2017 v 10:35 |
|
Ivo Bešťák
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() ![]() |
Dá se to, někde je tu psany postup. Zkusím najít.
Našel jsem toto Jak přeformátovat instalační R/O USB klíč Autodesk Design Suite? |
|
![]() |
|
maiklss ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1627 |
![]() |
NE:D a to napadlo asi každého když ta fleška přišla k uživatelům:)< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
|
|
Když můžu pomůžu:)
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() ![]() |
Dá se to, někde je tu psany postup. Zkusím najít.
Našel jsem toto Jak přeformátovat instalační R/O USB klíč Autodesk Design Suite? |
|
![]() |
|
IvoBe ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 11.čvc.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Fusion 360 Stav: Offline Bodů: 289 |
![]() |
Děkuji, zkusím to.
|
|
Ivo Bešťák
|
|
![]() |
|
maiklss ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1627 |
![]() |
Funguje jen když použiješ verzi se kteoru to dělili zde novější i starší je na nic.
|
|
Když můžu pomůžu:)
|
|
![]() |
|
Jiri.Dostal ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 03.bře.2011 Lokalita: ČR (PL) Používám: INV 2021, MCAD 2021, Vault 2021 Pro Stav: Offline Bodů: 483 |
![]() |
Určitě to jde na 100%. Takovou flashku používám už docela dlouho. Postup "odemčení" si přesně nepamatuji, ale myslím, že to bylo tak, jak je popsáno s tipu uvedeném výše.
|
|
![]() |
|
Hrnčíř ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 Stav: Offline Bodů: 407 |
![]() |
Dobrý den, existuje postup i pro verzi 2014, popř. vyšší?
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Ano, viz http://www.cadforum.cz/cadforum/jak-preformatovat-instalacni-r-o-usb-klic-autodesk-design-suite-tip8345 a http://whatrevitwants.blogspot.cz/2011/06/repurposing-autodesk-usb-media_20.html ale výrobců USB klíčů bylo několik a postup se může lišit nebo nemusí fungovat.
|
|
![]() |
|
MILKA ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 09.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: AIS 2023/WIN10 Stav: Offline Bodů: 418 |
![]() |
Postup z whatrevitwants je OK, ale zrovna u verze 2014 jsem měl s "odblokováním" problém,
kdy neustále docházelo k chybě. Povedlo se až na jiném PC... Je nutné vždy dodržovat postup k dané verzi a pro 2014 je podmínkou USB3. |
|
Milan Schwarz
TMW, a.s. Dvůr Králové n/L |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Já jsem do toho (od 2012 Suite) klobal podle různých postupů (na počítači v práci s XP) a nedařilo se. Pak jsem to doma strčil do Win10 a normálně naformátoval. Ale ještě jsem netestoval "netknutou".
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,430 sekund.