Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4743 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

otevírání dwg v jediném okně autocadu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
xJanik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad 2008 LT
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xJanik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: otevírání dwg v jediném okně autocadu
    Zasláno: 12.led.2017 v 20:06
Dobrý den, potřebovala bych prosím poradit, kde nastavit, aby se mi otevírala jediná aplikace autocadu LT 2008. Už jsem to kdysi dělala a mám i uložený odkaz na tip 2312. Jenže teď mám win 10 a zaboha to nemůžu najít. Děkuji za pomoc
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16645
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.led.2017 v 21:16
AutoCAD  LT 2008 není kompatibilní s Windows 10, takže je možné že se to nepodaří.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
xJanik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad 2008 LT
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xJanik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2017 v 15:26
No ono to fungovalo do doby, než jsem nainstalovala Trueview, pak se mi začalo vše otevírat v něm a Cad v jednotlivých aplikacích.
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 61
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2017 v 15:39
Zkuste tedy kliknout pravým na jakékoliv DWG a pak Vlastnosti a změnit defaultní aplikaci na původní AutoCAD.

Snad to pomůže.
Zpět nahoru
Petr_K. Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 30.čer.2011
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
ACLT 2018
Stav: Offline
Bodů: 21
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr_K. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2017 v 17:14
Daný problém řeší dle mých zkušeností proměnná SDI. Nastavení na hodnotu "0" - spouští se pouze jeden ACLT, hodnota "1" každý soubor/výkres má spuštěný svůj ACLT. Ale jak se to bude chovat pod W10 je vzhledem ke oficiální nekompatibilitě je otázka.
A rovněž aplikovat radu Jakuba Kareše o přiřazení defaultní aplikace ACLT k souborům *.dwg.

Petr_K.
Zpět nahoru
xJanik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad 2008 LT
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xJanik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2017 v 17:39
Děkuji všem, už sme na to přišli (tedy manžel :) ) Zjistil že se to spouštělo z LT Application a mělo to být z dwg Launcher
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2312:Jak otevírat DWG výkresy poklepáním v jediném okně AutoCADu?
Tip 6454:VIPAutomatický výkaz směru otevírání oken v AutoCADu Architecture
Tip 595:Nemůžete v AutoCADu otevřít více než jeden výkres?
Tip 5611:VIPDWG TrueView se při otvírání výkresu ptá na uložení šablony.
Tip 7340:Otevírání DWG výkresu skončí na 31%.
Tip 5169:Pomalé otevírání výkresů z Map 3D a Civil 3D.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.