Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3872 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Recap 360 - Změna barvy pozadí

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
rychetsky Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 09.bře.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
AutoCAD 2015, Product Design Suite Ultimate 2015
Stav: Offline
Bodů: 297
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rychetsky Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Recap 360 - Změna barvy pozadí
    Zasláno: 13.led.2017 v 15:50
Dobrý den,
Mám Recap 360 Pro. Přestože by od podzimu 2016 měla jít změnit barva pozadí aplikace, tak se mi tato možnost stále neobjevuje. Čím by to mohlo být?



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 14517/2017-01-13_15_46_31-Autodesk_ReCap.jpg


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16317
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2017 v 16:05
A jakou máte verzi? Aktuální je myslím 3.1.2.1. Změna barvy pozadí je funkce verze ReCap 360 Pro.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
rychetsky Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 09.bře.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
AutoCAD 2015, Product Design Suite Ultimate 2015
Stav: Offline
Bodů: 297
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rychetsky Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2017 v 16:57
Dobrý den,
Nedávno jsme si u vás objednali upgrade na Recap 360 Pro, protože máme PRDS Ultimate, jak můžete vidět z přiloženého printscreenu.
Ale verzi produktu mám 3.0.2.12, což je divné protože bych očekával, že mi to Autodesk desktop app po aktivaci licence na vyšší verzi updatuje.

Pravda, ale je, že jsem licenční číslo zadával do Recapu 360, který je součástí PRDS.
Takže v nainstalovaných programech mám stále jen Recap 360, ale když se podívám do vlastností Recapu, tak tam mám napsáno Recap 360 Pro. Viz. obrázek.

Nemůže být zakopán pes v tom, že bych si měl nainstalovat ten Recap 360 Pro mimo PRDS a aktivovat si jej jako sólo produkt?


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 14517/2017-01-13_16_52_52-.png




Upravil rychetsky - 13.led.2017 v 17:08
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16317
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2017 v 17:03
Ta verze je stará. Nevím proč neupozornil Desktop App, ale stáhněte si zde ze sekce Download aktuální Trial verzi a nainstalujte ji. Vaše licence zůstane zachována.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
rychetsky Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 09.bře.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
AutoCAD 2015, Product Design Suite Ultimate 2015
Stav: Offline
Bodů: 297
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rychetsky Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2017 v 17:21
Dobrý den,
Na webu Autodesku je pouze "Autodesk_ReCap360_31012_Multilingual_Win_64bit_wi_en-US_Setup_webinstall"
Jenže webinstall mi zase v zaměstnání nepustí naše síť a na Autodesk Account je pouze webinstall Angry


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 14517/2017-01-13_17_20_14-Autodesk_-_Account.png


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16317
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2017 v 17:39
Aha, pardon - u našeho odkazu chybělo "http://" - má začínat až tím "trial2." (opraveno).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
rychetsky Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 09.bře.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
AutoCAD 2015, Product Design Suite Ultimate 2015
Stav: Offline
Bodů: 297
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rychetsky Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2017 v 18:17
Děkuji,
stáhl jsem to, ale ten instalátor se netváří, že by byl na verzi PRO.
V příloze zasílám obrázek instalátoru po jeho zapnutí.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 14517/Autodesk®_ReCap_360™.jpg


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16317
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2017 v 19:35
To je v pořádku, volba Pro / nePro je jen otázka licence, instalace je shodná.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
rychetsky Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 09.bře.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
AutoCAD 2015, Product Design Suite Ultimate 2015
Stav: Offline
Bodů: 297
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rychetsky Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.led.2017 v 09:18
Tak pokud je to otázka licence, tak v tom má Autodesk bordel. Mám licenční číslo na PRO, vložil jsem ho do Recapu 360 který jsem měl nainstalovaný v rámci PRDS a nefunguje to. Kolegovi nejde Recap pro jistotu aktivovat/spustit vůbec. Musím říci, že za 8000,- za jednu licenci jsem očekával bezproblémový upgrade.
Disapprove


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 14517/2017-01-16_09_12_40.png

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16317
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.led.2017 v 09:34
Kolega zřejmě nemá licenci přiřazenu v Autodesk Accounts - když tak s aktivacemi a konkrétními licencemi vám pomohou kolegové na helpdesk.cadstudio.cz
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
rychetsky Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 09.bře.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
AutoCAD 2015, Product Design Suite Ultimate 2015
Stav: Offline
Bodů: 297
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rychetsky Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.led.2017 v 09:42
Ale samozřejmě že jí má přiřazenou, to bylo první co jsem při obdržení licenčních čísel udělal. Mě nakonec pomohla odinstalace a zpětná instalace celého Recapu. Ještě to zkusím u kolegy, snad bude mít stejné štěstí jako já. Budu Vás informovat, jak to dopadlo.
Zpět nahoru
rychetsky Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 09.bře.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
AutoCAD 2015, Product Design Suite Ultimate 2015
Stav: Offline
Bodů: 297
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rychetsky Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.led.2017 v 12:09
Tak nakonec se musí odinstalovat celý Recap, nainstalovat znovu, přihlásit se pomocí Autodesk account, zadat sériové číslo...a pak už to funguje.
Pěkně kostrbatý upgrade produktu...
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11500:VIPNastavení barvy pozadí výkresového listu Inventoru pomocí iLogic
Tip 5746:VIPZměna odstínu barvy zobrazení prvků v prostředí Inventoru.
Tip 5499:Jak nastavit barvu pozadí pro Render?
Tip 438:VIPJak kreslit a tisknout z AutoCADu bílé entity na černém (nebo barevném) pozadí?
Tip 10066:Autodesk ReCap mi nenabízí ikonu pro publikování do Real View on Recap 360.
Tip 9636:Postup převodu fotografií na 3D model.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,328 sekund.