Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4028 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Migrace mezi AutoCAD 2017 a 2017 LT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
T_o_M_M_y Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.úno.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD 2015
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace T_o_M_M_y Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Migrace mezi AutoCAD 2017 a 2017 LT
    Zasláno: 17.led.2017 v 00:08
Je možné přenést nastavení mezi verzí AutoCAD 2017 a AutoCAD 2017 LT? Obě verze jsou v češtině.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16326
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2017 v 12:58
Mezi různými produkty vám přímá migrace fungovat nebude - můžete jednotlivě převést požadované společné parametry.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
T_o_M_M_y Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.úno.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD 2015
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace T_o_M_M_y Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2017 v 23:00
A to se dělá jak, můžete poradit?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16326
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2017 v 23:04
Myslím ručně jednotlivá nastavení, která mají smysl - např. nastavení složek (Možnosti), tabulky vykreslování (.PC3), písma (.SHX), šablonu (.DWT), atd.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11441:Jak pro AutoCAD využít Touch Bar na novém MacBook Pro?
Tip 11137:AutoCAD LT 2017 mi havaruje po rychlé sérii zoomů.
Tip 10840:Kaskádové licencování produktù Autodesk řady 2017.
Tip 11229:Mohu používat AutoCAD LT 2015/2016 na MacOS Sierra?
Tip 10982:Proč mi instalátor Product Design Suite 2017 nenabízí instalaci AutoCADu?
Tip 11108:Zamrzající dialog souboru v Maya LT 2017.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 4,688 sekund.