Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5201 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

problém uložiť dwg

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
michalbe Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.čer.2013
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad Mechanical, Inventor, Vault
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michalbe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: problém uložiť dwg
    Zasláno: 19.led.2017 v 13:44
Inventor 2017 (R3) pri exporte výkresu do Autocad DWG hlási "error saving file"
Nevie niekto kde je problém?
Tento istý problém sa vyskytuje na dvoch PC nezávisle.
Nepomohlo ani preinštalovanie, ani preregistrovanie v systéme ani zmena užívateľa.
..ďakujem z každý nápad..
 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16702
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2017 v 13:53
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
michalbe Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.čer.2013
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad Mechanical, Inventor, Vault
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michalbe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2017 v 14:20
nepomohlo nič.
už som skúšal: 
-preregistrovať "inventor /install"
-preinštalovať inventor
-reset utility
-spustiť pod iným užívateľom

-problém je na dvoch pc. Na jednom je Product design suite ultimate 2017 a na druhom premium.

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16702
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2017 v 15:20
Pokud to dělá i po čisté reinstalaci, pak je zřejmě problém v samotné instalaci - antivir, práva, poškozený .Net, TrueView, kolize s jinou aplikací.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
michalbe Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.čer.2013
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad Mechanical, Inventor, Vault
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michalbe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.led.2017 v 09:03
TreView preinstalovany. Ako môžem zistit kde je problem? Som s toho zúfaly, pracujem s inventorom a autocadom 12rokov a toto sa mi ešte nestalo. A nikto nevie čo s tým...
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16702
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.led.2017 v 09:21
Jedině mohu navrhnout čistou odinstalaci - http://www.cadforum.cz/cadforum/rucni-odinstalace-inventoru-poskozena-instalace-tip7161 a reinstalaci. Nebo vám mohou poradit kolegové na Helpdesku.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
michalbe Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.čer.2013
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad Mechanical, Inventor, Vault
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michalbe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.led.2017 v 14:55
ani čistá odinštalace nepomohla
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.