Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 1165 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

iPhone Case

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
kapitanone Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 23.led.2017
Lokalita: Czech Republic
Používám:
inventor
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kapitanone Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: iPhone Case
    Zasláno: 23.led.2017 v 15:52
Dobry den, 
Jsem samouk a asi jsem si ukousl velke sousto. Pripravuji projekt specialniho multifunkcniho obalu na iphone. Rad bych navazal kontakt a zainteresoval vas do toho. Mel ve vas podporu a motivaci.

Moc se omlouvam ze ma otazka bude mozna pitoma, ale resim to uz druhy tyden a nemuzu prijit na reseni.

Takze zaprve postup.

1. po detailnim mereni jsem konecne prisel na radius rohu iPhone (naprosto nedostupna informace) a prenesl obrys celeho iPhone na rovinu.

2. Prenesl jsem bocni profil a odsadil krivku pro vytvoreni hloubky materialu

3. Pomoci swipe jsem obkrouzil bocni profil pripravovaneho obalu.

Potreboval bych ale aby jedna strana obalu nebyla z venku zaoblena jako zbytek.
Pro predstavu posilam skicu profilu...prvni by mela byt na 3 stenach obalu a ta druha jen na jedne.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 74518/dotaz.jpg



Moc vas prosim tohoto dosahnout?

Dekuji
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1204
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.led.2017 v 15:55
Tak pokud mas to prvni tak druhým áčrtem tam dokresli  ten trojúhelník:)
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
kapitanone Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 23.led.2017
Lokalita: Czech Republic
Používám:
inventor
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kapitanone Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.led.2017 v 16:11
Dekuji za odpoved,
jde o to ze chci dosahnout tohoto vysledku

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 74518/dotaz_2.jpg


Chapej tak, ze vnitrni zaobleny tvar je vyseknuty s danou krivkou steny.
Nicmene kdyz tahnu profi po krivce, tak musi byt ukoncena a nemuzu ho na posledni stenu zmenit :/
uz fakt nevim, mozna je spatne ze pouzivam swipe, ale lepsi reseni me nenapadlo.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 74518/wi.jpg




Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1204
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.led.2017 v 16:48

Připojené souboryiptuploads/10604/PokusXX.ipt
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
kapitanone Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 23.led.2017
Lokalita: Czech Republic
Používám:
inventor
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kapitanone Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.led.2017 v 17:26
Moc dekuji maikls, netusil jsem ze si s tim da nekdo praci :)
Jen bohuzel nevim jak jsi toho dosahl :D
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1204
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.led.2017 v 17:32
Koukni do postupu:)
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,235 sekund.