Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2273 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Rychla zmena pozadia

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Rumisch Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.led.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 365
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rumisch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Rychla zmena pozadia
    Zasláno: 24.led.2017 v 16:44
Je mozne menit tie dve pozadia pomocou klavesovych skratiek?

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 324/Farba_1_2017-01-24_16-43-34.JPG Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 324/Farba_2.JPG

Peter Rumisch

Inv.2016
Productstream Professional Pro 2011

Windows 7 Prof

CAD konstrukter

Rubble Master





Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 431
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.led.2017 v 07:12
Myslím, že šlo, ale ne jednoduše.
Doprogramoval bych si příkaz, který mění nastavení, a pak bych pro něj přiřadil klávesovou zkratku.
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 307
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.led.2017 v 08:50
Nevím k čemu změnu potřebujete, ale pokud se jedná o použití
bílého pozadí (presentace) k využití tvorby obrázku (screanu) tak bych věděl..
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5499:Jak nastavit barvu pozadí pro Render?
Tip 438:VIPJak kreslit a tisknout z AutoCADu bílé entity na černém (nebo barevném) pozadí?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.