Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6013 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

CivilTools

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Online
Bodů: 1131
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: CivilTools
    Zasláno: 26.led.2017 v 10:52
Dnes ráno jsem se trochu zděsil... zavítal jsem do svého Supportu a koukám že je zaplevelen jakýmysi *CivilTools2016.cuix.bk* v počtu šílených 600+! Předpokládám, že jsem si to asi způsobil nějakou vlastní chybou, nevěřím, že je to standardní kultura... wtf?
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1449
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2017 v 10:56
Dobrý den,
bohužel potvrzuji stejné chování i u nás. Napíšu na Autodesk, proč se tak děje.

Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Online
Bodů: 1131
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2017 v 11:37
Trochu z jiného soudku... 
Zkoušel jsem Extrahovat příčné řezy... i že zkoušel jsem to párkrát předtím bez úspěchu až teď jsem byl osvícen. Opravdu ta utilita nemůže dát uživateli nějakou zpětnou vazbu? 
Jeden neví jestli něco udělala, kam to dala, jak to uložila... na webu se to nepíše...
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1449
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2017 v 15:29
Dobrý den,
vytváření záložních CUI řešíme s Autodeskem, ale v několika posledních verzích už nejsme schopni vytvoření této zálohy nasimulovat. Ohledně Extrakce PR zkusíme se zamyslet nad příjemnějším UI. Každopádně tyto úpravy včetně nových svahovek bych viděl až na novou verzi Civil Tools.
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Online
Bodů: 1131
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2017 v 16:05
Původně odeslal(a) martinfolber martinfolber napsal(a):

Dobrý den,
vytváření záložních CUI řešíme s Autodeskem, ale v několika posledních verzích už nejsme schopni vytvoření této zálohy nasimulovat. ...

OK... tak já se svou verzí pro C3D 2016 rozhodně nemůžu stěžovat na nedostatek záloh, jen za únor jich mám asi 60... 
2017 mám v procesu instalace, k CT 2017 jsem se ještě nedostal.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10384:Typ trasy pro funkci Klopení v Civil Tools.
Tip 9142:Chyba při exportu bodů: Žádné body nebyly ze zdroje převedeny
Tip 10489:Dynamické svahové šrafy - svahovky pro Civil 3D.
Tip 8949:Jak převést 3D objekty Civil3D na autocadovské 2D entity?
Tip 9017:Tři metody a tři různé výsledky měření vzdálenosti v mapě.
Tip 7964:Šrafy svahu terénu pro AutoCAD.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.