Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4920 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Toolbary-ikony

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
koutnak Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 20.bře.2006
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2017
Stav: Offline
Bodů: 461
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace koutnak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Toolbary-ikony
    Zasláno: 26.led.2017 v 12:19
Kolegovi v AutoCADu 2013 zmizely všechny toolbary. Podařilo se mi vše zpět dostat (načtením zálohy profilu), ale v toolbarech se nezobrazují žádné ikony. Netuším, jak je dostat zpět.
Radim Koutňák
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16321
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.led.2017 v 12:27
Asi chybí definiční soubory ikonek (ico, dll, cuix....). Pokud se nezobrazí ani otazníčky, může jít také o chybu grafiky (nekompatibilní karta/driver) nebo nepodporovaný OS.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
koutnak Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 20.bře.2006
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2017
Stav: Offline
Bodů: 461
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace koutnak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.led.2017 v 12:48
Používá Win7 a do včerejška mu vše šlapalo.
Kde tyto "definiční" soubory hledat? Nebo raději ACAD přeinstalovat?
Radim Koutňák
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16321
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.led.2017 v 12:56
Principielně by měly být tam co menu - tedy v roamableroot - http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=2902
může být chybně nastavená cesta, nebo soubory opravdu chybí a pak by opravná instalace byla nejsnazší postup 
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
koutnak Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 20.bře.2006
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2017
Stav: Offline
Bodů: 461
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace koutnak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.led.2017 v 13:07
Bohužel jsem zde nebyl v poslední době dost aktivní :-(, takže nemám přístup k tipům.
Program jsem dal Opravit a posléze i Reinstalovat - bez výsledku. Když rozbalím kterékoliv menu, tak tam u příkazů ikony zobrazeny jsou. Pokud jsou v toolbarech rozbalovací okna (Hladina, Barva, Typ čáry, Písmo), tak v nich jsou popisy uvedeny a zobrazuje se i obsah.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1195/Bez_názvu_2017-01-26_13-06-59.png


Radim Koutňák
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16321
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.led.2017 v 13:10
Tohle vypadá spíš na problém s Windows-resource - tedy grafika (driver), paměť, antivir, OS.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
koutnak Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 20.bře.2006
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2017
Stav: Offline
Bodů: 461
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace koutnak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.led.2017 v 13:16
Vzpomněl jsem si na dávné problémy obdobného typu, které se měly dát vyřešit vymazáním souboru ACAD.MNR - pomohlo to Big smile
Radim Koutňák
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5229:VIPNa notebooku Acer se nenačte menu a panely AutoCADu.
Tip 4289:VIPOddělení podnikového a uživatelského CUI menu AutoCADu.
Tip 6790:VIPPřidání ikony vlastního příkazu/makra v Inventoru.
Tip 9863:VIPJak spouštět makra iLogic ikonkami v ribbonu Inventoru?
Tip 1406:Po upgrade AutoCADu 2000i na 2002 mám na ploše stále starou ikonu AutoCADu.
Tip 6991:VIPPrázdné palety nástrojů v AutoCAD Civil 3D 2010?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.