Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6871 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Stínování výkres

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Stínování výkres
    Zasláno: 27.led.2017 v 11:52
Dobrý den,

Dá se ve výkresu inventoru zařídit, aby byla jedna jediná komponenta vystínovaná a zbytek klasicky bílý ?

děkuji
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 847
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2017 v 12:12
Zpět nahoru
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2017 v 12:28
Bohužel, k příspěvku nemám přístup
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1204
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2017 v 12:36
Stačí v sestavě dát na dílec vlastnost REFERENČNI a na výkrese bude čerchované
< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 10604/referenční.JPG


Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2017 v 12:41
maiklss, podle vaší rady mi to funguje ale ne u všech komponent, u některé to funguje jak říkáte, stačí poté akorát upravit vlastnosti čar abych docílil toho čeho potřebuju, ale některé komponenty se na výkrese zneviditelní
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1204
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2017 v 13:07
tak změn ještě vlasnoti ve výkrese u dílcu které  nevidis na styl jiných  čar, Menší dilce zmizi pokud jsou až moc male a nevejdouse do stylu čáry< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2017 v 13:11
právě, že u šroubku to funguje a velká komponenta zmizí :)
Ale dostal jste mě na správnou cestu, zkusím si s tím pohrát

Děkuju
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1204
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2017 v 13:14

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 10604/vlastnosti.png

< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,357 sekund.