Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2786 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Ukládání souborů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Sam69 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.led.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor2017
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Sam69 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Ukládání souborů
    Zasláno: 30.led.2017 v 23:22
Dobrý den,
jsem laik a rád bych pronikl do tajemství ukládání a načítání souborů. Pokud chci v Inventoru otevřít soubor .ipt .iam automaticky mi navrhne cestu Users-Veřejné-Veřejné dokumenty-Autodesk-Inventor 2017. Tam lze také vytvořit nový projekt. Ten se ale nakonec vytvoří v Dokumentech a otevírání je následně složitější - postrádá logiku. Já mám soubory se kterými chci pracovat uloženy A360 desktop, ale tady vůbec žádné propojení nevidím. Ve 2013 vše směřovalo do tak zvaného aktivního projektu a vše mi přišlo jednodušší.
Děkuji za radu.
Nor
Nor
Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 431
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2017 v 07:22
Mám za to, že nastavení (a následné chování Inventoru) projektového souboru je ve verzi 2013 i 2017 velice podobné, možná i stejné.
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 307
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2017 v 07:24
Práce se soubory je stejná, vše definuje projekt (cílové složky, knihovny, cesty atd). Složka projektů se nastavuje v možnosti aplikace/soubory. Projděte si nápovědu pro projekty, myslím, že je tam vše dostatečně zdokumentováno.
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.