Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3953 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

ACAD 2017 LT vs. ATEXT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
comte Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace comte Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: ACAD 2017 LT vs. ATEXT
    Zasláno: 03.úno.2017 v 09:26
Dobrý den,
máme od vás zakoupen AutoCAD 2017 LT.
Když otevřu soubor, kde je umístěn např. text do oblouku, patrně v Express Tools v plném CADU, nemohu s tímto, patrně proxy objektem hýbat.
Je nějaká proměnná nebo nastavení, aby to šlo? Editovat chápu, že nelze, ale jde mi jen o posun.
AcDbArcAlignedText (ATEXT).

Děkuji.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16326
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.úno.2017 v 09:56
To asi nepůjde - pokud při otvírání zvolíte zobrazení náhradní grafiky chybějícího proxy objektu, nebude s ním pak možné hýbat.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
comte Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace comte Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.úno.2017 v 09:59
Takže to tam zůstává na pevno a dotyčný to musí posunout v plném CADu? Nebo nějaká jiná "finta" na posun není? Potřebuji to mít obrazeno, ale v jiné pozici.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16326
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.úno.2017 v 10:20
Jedině snad finta na odstranění - nezobrazit proxy objekty a pak dát PIŠBLOK, nebo použít UložJako do DXF starší verze. ArcText je jen objekt z Express Tools AutoCADu, takže jeho podpora v jiných aplikacích je dost omezená.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
comte Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace comte Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.úno.2017 v 10:51
Nejde to,ale nevadí, děkuji za pomoc.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9974:AutoCAD mi nezobrazuje obloukový text v DWG výkresu.
Tip 11081:Nesprávné kaskádování licencí Inventor vs. Product Design Suite 2017.
Tip 5058:Jaký je rozdíl mezi PS a ne-PS verzí plotru HP DesignJet?
Tip 4433:Mohu zakoupit nebo používat produkt Autodesku zakoupený v zahraničí?
Tip 11137:AutoCAD LT 2017 mi havaruje po rychlé sérii zoomů.
Tip 11108:Zamrzající dialog souboru v Maya LT 2017.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.