Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6538 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

správce vlastností hladin

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mazzzda Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 30.led.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD2015, Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mazzzda Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: správce vlastností hladin
    Zasláno: 06.úno.2017 v 12:37
Dobrý den.
Potřeboval bych změnit styl písma ve výkrese přes hladiny, ale nemůžu se tam dostat zkrz tuto blokaci. Měl by někdo něak tip co stím??
(Potřebuju se dostat do správce hladin.)

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 75644/Bez_názvu.png


Zpět nahoru
Mrázek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 05.říj.2004
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor 2014, AutoCAD 2014, Vault Pro 2014
Stav: Offline
Bodů: 1132
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mrázek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.úno.2017 v 13:23
Tak udělejte to, co vám radí hláška:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 88/ACADM_help_2017-02-06_13-23-31.png

Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s.
AIP 2014, ACADM2014, Catia V5/20
Zpět nahoru
mazzzda Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 30.led.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD2015, Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mazzzda Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.úno.2017 v 14:41
Děkuji, už se zadařilo!
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5045:VIPDialog příkazu Správce hladin nefunguje - skončí na Fatal Error.
Tip 5993:Jak předefinovat vlastnosti hladin vlastnostmi z jiného DWG výkresu?
Tip 3991:Rychlé filtrování hladin v DWG výkresu.
Tip 6934:Nefunkční tlačítko "Nová hladina ze standardu".
Tip 7127:Proč mají některé hladiny ve Správci hladin modré pozadí?
Tip 3858:Jak potlačit výpis hladin xrefů v panelu hladin?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,145 sekund.