Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5984 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Šířka rolety

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Petr Velký Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 09.úno.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Velký Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Šířka rolety
    Zasláno: 09.úno.2017 v 10:33
Nevíte dobří lidé, jak v AutoCAD 2016 LT zvětšit šířku rolety Řízení kótovacího stylu? Klasické roztáhnutí celého panelu nefunguje. Předem děkuji.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1111
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2017 v 10:44
Jestli v Ribbonu, tak to musíte v _CUI... nebo jestli se vám nelíbí ty náhledy, můžete zkusit seznam přenastavemí GALLERYVIEW. 
Jestli ještě staré rozhranní, pak to asi nepůjde.

... nebo radši postněte screnshot co máte přesně na mysli.


Upravil johny - 09.úno.2017 v 10:48
Zpět nahoru
Petr Velký Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 09.úno.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Velký Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2017 v 10:47
V klasiku. Šílené ribony jsem v CUI ručně odstarnil. :(

Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1111
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2017 v 10:49
V CUI?? To je šílené. Ribbon se nechá vypnout _ribbonclose
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16640
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2017 v 10:54

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9/dimstyle.jpg

V ribbonu máte možnost zvolit libovolnou šířku. Buď volně nebo od-do.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Petr Velký Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 09.úno.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Velký Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2017 v 10:55

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 75855/Výstřižek.JPG

Zpět nahoru
Petr Velký Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 09.úno.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Velký Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2017 v 10:57
A nacvakat tam klasické rozhraní? 2016 už tuto možnost nenabízí. Možná jsem na to šel složitěji, ale jsou fuč. :)

Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
VIP
Stav: Offline
Bodů: 737
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2017 v 11:04
Dobry den,
a na jakem rozliseni obrazovky pracujete...?
Nemate nahodou ve Windows, v prizpusobeni displeje nastaveno jine % nez 100 (playi pro Win 8.1 a Win 10)?


JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1111
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2017 v 11:05
Ok... už vám rozumím. Psal jste, že jste to odstranil… myslel jsem, že smazal. Ale jak píšete, v 2016 už přednastavený klasický profil není a musí se to vytvořit manuálně. Ale to nic nemění na závěru této diskuze, že šířky klasických nabídek nepřizpůsobíte – rozhraní není dále autodeskem vyvíjeno.

Mimochodem vy máte displej s UHD? Ty texty máte podivně veliké. Ikonkám rozumím, ty máte velké - taky se jsem to používal...


Upravil johny - 09.úno.2017 v 11:09
Zpět nahoru
Petr Velký Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 09.úno.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Velký Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2017 v 11:13
Nj, špatně jsem se vyjádřil s tím odstraněním. Že klasické rozhraní není dále vyvíjeno, to chápu, ale proč je ničeno? :( Každopádně moc děkuju.
P.S. rozlišení displeje mám 3840x2160 a velikost ikon větší, čili 32 pixelů.



Upravil Petr Velký - 09.úno.2017 v 11:17
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1111
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2017 v 11:17
Ničeno? Nemyslím že to vůbec kdy šlo.

>> celý váš problém spočívá v tom vysokém rozlišení. Toto Autodesk vůbec nepodporoval až do prvního vydání 2017 včetně. Jediná nativní podpora přichází až od loňského podzimu s Updatem 1. (nevím jestli i Autocad 2017 LT, ale asi jo).

Asi s tím nic moc neuděláte, potřebujete větší texty abyste to vůbec přečetl, ale to rozhraní není na větší texty připravené.


Upravil johny - 09.úno.2017 v 11:25
Zpět nahoru
Petr Velký Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 09.úno.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Velký Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2017 v 11:20
Rámeček panelu nástrojů myslím v dřívějších verzích roztahovat šel. Nebo byl originál delší. Mrknu se na to později. 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5229:VIPNa notebooku Acer se nenačte menu a panely AutoCADu.
Tip 4289:VIPOddělení podnikového a uživatelského CUI menu AutoCADu.
Tip 6869:VIPParametrické zobrazení šířky a délky rozvinu plechu.
Tip 2353:VIPJak exportovat do .WMF včetně tloušťky čar?
Tip 9832:Jak vypnout seskupení ikon do rolet - Inventor 2015.
Tip 6053:VIPJak převést soubor bodů zeměpisné šířky/délky DMS na decimální souřadnice?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.