Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
maiklss ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1627 |
![]() Zasláno: 10.úno.2017 v 11:14 |
Dobrý den
mám sestavu aim svařenec řízený modelem i ipt kde měním různé rozměry. Nekteré pozice jsou v sestavě víckrát a jám to řízené přes pole které bere rozměry v náčrtu který mám udělán v PŘIPRAVĚ. Vše funguje jak má ale pokud změním rozměry v řídícím ipt tak se mi neaktualizují polohy dílců které jsou rozloženy pomocí f-ce pole. Musím každé pole otevřít a tím se aktualizují hodnoty v poli. Máte někdo řešení jak provést aktualizace elegantněji??
|
|
Když můžu pomůžu:)
|
|
![]() |
|
martincihak ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 10.čvc.2012 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor2013, AutoCAD2013 Stav: Offline Bodů: 98 |
![]() |
Blbá otázka:
Byla provedena aktualizace (přestavění) toho hlavního ipt souboru?
|
|
![]() |
|
maiklss ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1627 |
![]() |
Jasně že byla vše se přenastaví jen dílce co jsou přes f-ce pole se neaktualizují.
|
|
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 10.čvc.2012 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor2013, AutoCAD2013 Stav: Offline Bodů: 98 |
![]() |
Asi to bude docela složitý tvar neboť si myslím, že AI ztrácí návaznost na určený směr pole. Osobně bych pole řešil až v tom svařenci a nikoliv v tom základním IPT
|
|
![]() |
|
![]() |
To pole neztrati smer ci hodnotu. Jen se proste neaktualizuje samo do doby nez kliknu na to pole a dam upravit pole pak se vse upravi tak jak ma
|
|
|
|
![]() |
|
simunek ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 03.bře.2014 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor 2021 Professional Stav: Offline Bodů: 481 |
![]() |
Zdravím,
A nezkoušel jste na kartě Správa v sekci Aktualizace dát Přestavět vše?
|
|
Pavel Šimůnek
|
|
![]() |
|
![]() |
Bingo:) díky ja by zvyklej jen na aktualizovat:)
|
|
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Asi jsem se tím "přestavěním" blbě vyjádřil, ale měl jsem na mysli přesně to, co je výše uvedeno.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.