Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5686 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nefunkční aktualizace rozměrů v polích

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Online
Bodů: 1218
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nefunkční aktualizace rozměrů v polích
    Zasláno: 10.úno.2017 v 11:14
Dobrý den  

mám  sestavu aim svařenec řízený  modelem i ipt kde měním různé rozměry.
Nekteré pozice jsou v sestavě víckrát a jám to řízené přes pole které bere rozměry v náčrtu který mám  udělán v PŘIPRAVĚ. Vše funguje jak má ale pokud změním rozměry v řídícím ipt tak se mi  neaktualizují polohy dílců které jsou  rozloženy pomocí f-ce pole. 
Musím každé pole otevřít a tím se aktualizují hodnoty v poli.

Máte někdo řešení jak provést aktualizace elegantněji??
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
martincihak Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.čvc.2012
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor2013, AutoCAD2013
VIP
Stav: Offline
Bodů: 98
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martincihak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.úno.2017 v 13:43
Blbá otázka:
Byla provedena aktualizace (přestavění) toho hlavního ipt souboru?
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Online
Bodů: 1218
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.úno.2017 v 13:46
Jasně že byla vše se přenastaví jen  dílce co jsou přes f-ce pole se neaktualizují.
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
martincihak Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.čvc.2012
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor2013, AutoCAD2013
VIP
Stav: Offline
Bodů: 98
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martincihak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.úno.2017 v 13:50
Asi to bude docela složitý tvar neboť si myslím, že AI ztrácí návaznost na určený směr pole. Osobně bych pole řešil až v tom svařenci a nikoliv v tom základním IPT
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Online
Bodů: 1218
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.úno.2017 v 14:19
To pole neztrati smer ci hodnotu. Jen se proste neaktualizuje samo do doby nez kliknu na to pole a dam upravit pole pak se vse upravi tak jak ma
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 278
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.úno.2017 v 14:55
Zdravím,
A nezkoušel jste na kartě Správa v sekci Aktualizace dát Přestavět vše?
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Online
Bodů: 1218
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.úno.2017 v 15:00
Bingo:) díky ja by zvyklej jen na aktualizovat:)
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
martincihak Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.čvc.2012
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor2013, AutoCAD2013
VIP
Stav: Offline
Bodů: 98
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martincihak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.úno.2017 v 06:51
Asi jsem se tím "přestavěním" blbě vyjádřil, ale měl jsem na mysli přesně to, co je výše uvedeno.
 
Původně odeslal(a) martincihak martincihak napsal(a):

Blbá otázka:
Byla provedena aktualizace (přestavění) toho hlavního ipt souboru?
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 11096:VIPNepravidelné pole dílů s asociativní aktualizací dle skeletonu.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.