Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4463 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Kreslenie v osiach

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
medicek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 26.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2015
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace medicek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Kreslenie v osiach
    Zasláno: 13.úno.2017 v 15:49
Zdravím, v autodesk 2015 mam nastavený 2d dratový model, avšak ak kreslím hocičo, napr. oblúk, robí mi rovnú čiaru a ak pootočím sústavu vo viewcube tak vidím, že ono to kreslí do inej osi. ako to zmeniť aby to kreslilo v ktorej chcem? vďaka
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16320
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.úno.2017 v 16:00
Přepněte si USS nebo vypněte dynamický USS (klávesa F6).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
medicek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 26.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2015
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace medicek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.úno.2017 v 16:02
Ten mám vypnutý a problém pretrváva.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16320
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.úno.2017 v 16:55
Jaký problém? Máte-li ručně (zřejmě tedy ne dynamicky) nastaven nějaký USS, je potřeba jej přepnout (příkaz _UCS).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
medicek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 26.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2015
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace medicek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.úno.2017 v 17:04
Vďaka! Naviedli ste ma. Riešením bolo Pohled - Souřadnice - Pohled (zarovnanie roviny XY užívateľského súradnicového systému s obrazovkou). 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10733:Kreslení křivky se segmenty definovanými sklonem.
Tip 7576:Rychlejší tvorba střechy nad libovolným půdorysem.
Tip 11517:Souborové formáty podporované v Autodesk ReCap a ReCap Pro.
Tip 11468:Proč nepoužívat hladinu DEFPOINTS pro kreslení pomocné geometrie?
Tip 11434:Jak změnit složku pro dočasné/pracovní soubory Inventoru nebo Revitu?
Tip 11355:Jak používat subscription licence (pronájmy) na počítači bez připojení k internetu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,734 sekund.