Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4021 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Mechanical Revit nastavenia

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
joyko Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 03.lis.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD2016, Revit2017
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace joyko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Mechanical Revit nastavenia
    Zasláno: 14.úno.2017 v 16:16
Zdravím, mal by som na vás otázočku, ohľadom projektovania TZB v revite.
V mechanical preddefinovanej šablone Revit 2017 by sa malo dať v pohode namodelovať jednoduché školské prípady. Ale mám problém hneď na začiatku, že mi nejde robiť zalomenia toho potrubia. Vždy sa pri kurzore objaví symbol chyby a nedá sa kliknúť. Posielam screenshot.
A otázka znie viete mi poradiť ako nastaviť tieto rohové spoje, a dalo sa to potrubie kliikať bez problémov (keď som si otvoril "sample" ktoré revit ponúka tam to išlo v pohode)

Dakujem.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 52410/Screenshot_2017-02-14_13.35.39.png

Zpět nahoru
Michalkacerik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 24.úno.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 86
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Michalkacerik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2017 v 18:18
 V potrubí/trubke nie sú nastavené  predvolené trasy t.j. konkrétne rodiny fitingov (nie rohové spoje) . Je to základné nastavenie pred kreslením rozvodov. Podľa otázky predpokladám, že by to chcelo absolvovať základný kurz Revit MEP.


Upravil Michalkacerik - 14.úno.2017 v 19:28
Zpět nahoru
joyko Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 03.lis.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD2016, Revit2017
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace joyko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2017 v 22:16
Aspoň link na nejaký tutorial ? Keď už som nedostal konkrétnu radu. 
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5820
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2017 v 02:28
Zkuste mrknout na: 
Nu a až budete mít něco málo načteno a namodelováno, tak šáhněte po publikaci Revit ve stavení praxi od Lukáše Cimaly.



Upravil PepaR - 15.úno.2017 v 06:46
PepaR
Zpět nahoru
joyko Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 03.lis.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD2016, Revit2017
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace joyko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2017 v 10:53
Ach... zmažte tento príspevok... poradil som si sám. Išlo mi len o nastavenie MEP

Príručky sú mi zbytočné a namodelovaného toho mám až až...


Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5820
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.úno.2017 v 08:20
Už ho nechám, pro případné další tazatele.
Co Váš problém nakonec vyřešilo, prosím? Bylo to nastavení tvarovky pro koleno v předvolbě trasy?
PepaR
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 6939:VIPPřenos nastavení AutoCADu na jiné PC či uživatele (přes USB, LAN...)
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,375 sekund.