Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3490 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Reautorizace dílu OC

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
rys-kt4 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 21.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor, PDSU 2016
Stav: Offline
Bodů: 141
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rys-kt4 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Reautorizace dílu OC
    Zasláno: 14.úno.2017 v 21:17
Zdravím s drobným dotazem:

Mám zakoupenou specializovanou knihovnu OC dílů (.idcl), které jsou v OC autorizovány jako díly ostatní.
Potřeboval bych alespoň nějaké díly přeautorizovat na funkční díly "potrubní".
Ptám se tedy , je li nějaká inteligentnější cesta než díl z OC uložit jako součást, doplnit jeho tabulku rozměrů z tabulky rodiny dílu a přeautorizovat jej jako potrubní díl pro zapublikování zpět do OC?

Děkuji
Jan Binder
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 830
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2017 v 07:55
Tohle nejde, protože potrubní díl musí obsahovat informace o potrubí a musí být uložen ve správné složce. Takže jedinou možností je všechny potřebné díly přepublikovat jako potrubní.
Možná by se ten proces dal naprogramovat, ale vyplatilo by se to asi až pro nějaké desítky spíš stovky dílů. Pro menší počet je to neefektivní.
Zpět nahoru
rys-kt4 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 21.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor, PDSU 2016
Stav: Offline
Bodů: 141
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rys-kt4 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2017 v 08:23
Děkuji za info,
nemusím tedy přemýšlet nesprávným směrem.
Naštěstí je potřeba pro automatizované trasování, hlavně do stylů, málo dílů (trubka, kolena, Téčka a spojky, zbytek se stejně vkládá mezi spojky/příruby a tam to vlastně ani třeba není.

Přeji pěkný den
Jan Binder
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1139:VIPJak se vyhnout reautorizaci AutoCADu (lokální licence C-Dilla) při přidání disku do počítače?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,285 sekund.