Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3490 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zobrazování náčrtu v sestavě i když je v modelu vy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1184
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zobrazování náčrtu v sestavě i když je v modelu vy
    Zasláno: 15.úno.2017 v 06:50
Zdravím

mám problém s tím že s tím že jsem  si vymodeloval  dílce přes odvozené náčrty a teď mi jdou vidět přejaté náčrty v sestavě u každého dílce. Všiml jsem si že u odvozených dílců mají některé náčrty příponu _1.Nevíte jak je vypnout? V odvozené IPT a sestavě mám vypnutou viditelnost náčrtů.
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 425
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2017 v 07:08
Jaký způsobem vypínáte viditelnost náčrtů?
Mám zkušenosti s tím, že když se vypínají v sestavě pomocí "karta Pohled -> Viditelnost objektu", tak jsou znovu objekty zviditelněny, když je potřeba vytvořit nový.
Mě se osvědčilo vypínat viditelnost náčrtů rovnou na dílu, předtím než jej vložím do sestavy. Nebo pokud vytvářím díl v sestavě, tak to dělám nadvakrát jednou v sestavě, pak ještě v samostatně otevřeném dílu. Také zásadně nepoužíváme asociativní pohledové reprezentace.
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1184
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2017 v 07:40
Už jsem to vyřešil. V sestavě jsem musel dat upravit a tam ty náčrty viseli jinak nikde jinde nebyli viditelné. Díky
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 387:Jak zadat jméno souboru dialogem, ne z klávesnice?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 4216:Drátový 3D model v sestavě Inventoru.
Tip 3742:VIPRychlý výběr náčrtu přímo v 3D sestavě Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 10064:Jak zabránit reorientaci pohledu při editaci náčrtu Inventoru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,452 sekund.