Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 1084 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

nefunguje mi ikona na otvorenie suboru

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Bagdal Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 07.čvc.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
ALICAD
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Bagdal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: nefunguje mi ikona na otvorenie suboru
    Zasláno: 15.úno.2017 v 10:25
Ako nastavit aby fungovala ikona na otvorenie suboru.Niekde som to vipol.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16320
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2017 v 10:32
Ikonu "Open" nelze dost dobře "vypnout". Co vám to hlásí nebo jak se to chová? V AutoCADu?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 154
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2017 v 10:36
Pokud se jedná o to, že se nezobrazí dialog, ale musí se psát do příkazového řádku, tak máte nastavenou proměnnou FILEDIA na 0. Nastavte ji na 1.
Zpět nahoru
Bagdal Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 07.čvc.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
ALICAD
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Bagdal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2017 v 10:39
Ďakujem. FILEDIA bolo naozaj na nule. Prajem príjemný deň.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5163:VIPBezplatná podpora rastrových formátů ECW, MrSID, JPEG2000, DEM pro AutoCAD, LT, ADT, Civil 3D...
Tip 4640:VIPSpouští se váš AutoCAD nebo Civil pomalu? Zrychlete jej.
Tip 9406:VIPAutodesk Bridge Module mi nefunguje pod českým Civil3D 2014.
Tip 2215:VIPNefunguje mi jedna klávesová zkratka v AutoCADu.
Tip 1160:VIPNefunguje mi knihovna součástí (Fastener Library) - zobrazí se jen prázdné menu.
Tip 9321:VIPNefunguje mi VBA v Inventoru 2016, 2015, 2014 nebo 2013 - příčiny.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,140 sekund.