Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5153 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Slicer pro Inventor

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Vobořil Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.pro.2013
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vobořil Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Slicer pro Inventor
    Zasláno: 16.úno.2017 v 10:24
Líbí se mi aplikace Slicer pro Fusion 360 o které píšete na blogu. Existuje nějaká taková aplikace i pro Inventor? Skládání ze struktury desek by se mi hodilo.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16655
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.úno.2017 v 10:41
Slicer funguje i samostatně a umí načítat i STL a OBJ soubory z Inventoru, takže jej můžete použít i pro Inventor nebo třeba AutoCAD.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Vobořil Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.pro.2013
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vobořil Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.úno.2017 v 10:51
Aha, děkuji, vyzkouším.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 11544:Jak exportovat rozvrstvený 3D model ze Slicer for Fusion 360?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.