Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2640 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Změna rohového razítka

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
emanuel1200 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
inventor2011
Stav: Offline
Bodů: 214
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace emanuel1200 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Změna rohového razítka
    Zasláno: 18.úno.2017 v 08:47

[1]Dobrý den,
v ipt jsem si vytvořil nové razítko.
Podle nápovědy jsem otevřel idw-správa-definice-rohové razítko .
V ipt náčrtu jsem nové razítko zkopíroval a nelze vložit do náčrtu idw.
Může někdo poradit jak jednoduše vytvořit nové razítko vložit do nové šablony tak ,aby i při změně formátu listu bylo použitelné.




Děkuji Emil
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 825
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.úno.2017 v 12:49
Tomu co píšete moc nerozumím.
Nové razítko se definuje vždy ve výkresu.
 
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9996/18-2-2017_12-45-25.png

V definici razítka si nakreslíte co potřebujete a uložíte. Potom jde razítko vložit na list, pokud tam už není jiné. Pokud ano, je potřeba to stávající odstranit a teprve potom vložit nové.
Pokud to potřebujete udělat pro všechny nové výkresy, tak totéž udělejte v souboru šablony (zpravidla Norma.idw)
 
Zpět nahoru
emanuel1200 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
inventor2011
Stav: Offline
Bodů: 214
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace emanuel1200 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.úno.2017 v 12:53
Ano ,na to jsem přišel také,ale chtěl jsem si ho vytvořit v ipt s tím ,že siho vložím jako nové razítko a uložím jako šablonu.Náčrt nejde vložit ani v idw. správa definice rohov razítko.


Upravil emanuel1200 - 18.úno.2017 v 12:59
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.úno.2017 v 13:29
Razítko zasláno přes SZ jen někreré vaše prvky položky nejsou definovány v paramerche a uživatel je bude muset sám vyplnovat do jiných 
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.úno.2017 v 14:38
Ukázka jak dostat informace z modelu do výkresu  < id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
emanuel1200 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
inventor2011
Stav: Offline
Bodů: 214
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace emanuel1200 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.úno.2017 v 14:57
Moc děkuji za Vaši ochotu.
Zasloužíte si velké poděkováníClap.


Děkuji
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 7522:Jak přenést nové rohové razítko do jiného výkresu Inventoru?
Tip 2849:VIPJak v rohovém razítku IDW výkresu Inventoru snadno uvést celkovou hmotnost, objem sestavy nebo měřítko?
Tip 4182:Jak v rohovém razítku zobrazit název RVT souboru a cestu?
Tip 9908:VIPZkreslené a posunuté texty v DWF/PDF výstupech z Vault JobServer.
Tip 7887:Otazníky v rohovém razítku Revitu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.