Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3932 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Odkazovaný dokument nelze zpracovat

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Odkazovaný dokument nelze zpracovat
    Zasláno: 20.úno.2017 v 10:44
Dobrý den,

Dnes jsem se poprvé setkal s touto chybovou hláškou při vytváření výkresového pohledu relativně rozsáhlé sestavy. Dokázali byste mi poradit, jakým stylem mám " zpracovat " sestavu abych mohl vytvořit výkres ?

Děkuji
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 73656/skopalj.PNG

Zpět nahoru
Radek001 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 10.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017 / Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 444
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Radek001 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.úno.2017 v 10:55
Byl model sestavy před vložením do výkresu řádně aktualizován a uložen?
Vidím, že máte docela komplikovanou cestu k souboru, ale to asi nebude příčinou. Dle mého bývá chyba nejčastěji v aktualizaci, neuložení a popř. v pohledové reprezentaci. Mrkněte na to.
Radek Štěpánek
OTIS, mechanical engineer
Zpět nahoru
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.úno.2017 v 10:59
Ani uložení, ani aktualizace ... napadlo mě, že v té sestavě je pár nevyhodnocených komponent, ale je to poprvé co bych kvůli tomu nemohl udělat výkres.
Zpět nahoru
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.úno.2017 v 11:14
Tak problém byl způsobený nevyřešeným referenčním náčrtem
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11393:Inventor hlásí chybu: Odkazovaný dokument nelze zpracovat
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 10072:Propojení či zahrnutí externích dokumentů v Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.