Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4651 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Dynamo - porovnání dvou hodnot

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2956
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Dynamo - porovnání dvou hodnot
    Zasláno: 20.úno.2017 v 16:54
V Dynamu porovnávám dva listy (Z souřadnice různých entit), x > y. Vše funguje jen jedna dvojice ne (6 na obrázku). Absolutně nechápu, v čem je problém, nebo něco základního nevidím:


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 74/dy1.JPG



Zpět nahoru
sonicer Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 20.čvc.2005
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Revit, Autocad, Navisworks
Stav: Offline
Bodů: 172
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sonicer Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.úno.2017 v 18:32
Opravdu divné ...
Co zkusit ještě přes python pro jistotu data převést na typ číslo

nebo rovnou je porovnavat přes python code.;)


PF.
Sonicer - Revit beta tester
BimRvt.cz
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2956
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.úno.2017 v 12:26
Díky, vypadá to na nějaké neporozumění výškám podlaží vs výškám entit, pokud to nechám jen pro vybrané podlaží, tak to neblbne, pokud to nechám pro všechny podlaží v objektu, tak se objevuje chyba.
V Pythonu si tak jistý nejsem :-(

PJ
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10631:VIPJak porovnat rozdíly dvou verzí Revit projektu?
Tip 2432:VIPJak snadno porovnat hodnoty proměnných dvou výkresů?
Tip 11035:Je možné používat dvě verze Dynamo na jednom počítači?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10882:Dynamo - ID elementu jako sdílený parametr v Revitu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.