Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4384 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Curtain wall - door

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kalliades Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 03.lis.2011
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
2010
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kalliades Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Curtain wall - door
    Zasláno: 20.úno.2017 v 23:10
Dobrý deň,

chcem sa spýtať na jeden problém ktorý nedokážem rozlúsknuť. Pri vložení dverí pre curtain wall sa mi v dverách vytvorí nerovnosť medzi krídlami aj keď dvere pri vytváraní familky mám cez EQ poistené ako je aj vidieť na priloženom obrázku. 

Ďakujem za odpoveď :)
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 36748/dvere_2.png

Zpět nahoru
Kalliades Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 03.lis.2011
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
2010
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kalliades Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.úno.2017 v 23:12

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 36748/dvere_1.png

Zpět nahoru
martin.biras Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 07.říj.2013
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD, Revit, Navisworks
Stav: Offline
Bodů: 77
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martin.biras Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.úno.2017 v 23:48
Dobrý deň, 
predpokladám že príčina bude v chýbajúcej väzbe. Síce to vypadá tak, že reťazová kóta v rodine definuje rovnakú vzdialenosť medzi ref. rovinami (EQ), ale k rovinám pravdepodobne nie je ukotvená hmota (napr. rám /stred) - ikona zámčeku.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 51828/001.jpg


Príčina môže byť ešte v parametroch, príp. nazdieľajte .rfa aby som sa na to mohol mrnúť podrobnejšie...

Zpět nahoru
Kalliades Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 03.lis.2011
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
2010
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kalliades Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.úno.2017 v 16:28

Připojené souboryrfauploads/36748/curtain_wall_dvere_2017-02-21_16-25-30.rfa

Pripájam súbor.

Ďakujem za odpoveď.

Zpět nahoru
Kalliades Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 03.lis.2011
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
2010
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kalliades Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.úno.2017 v 20:31
OK, problém som našiel. Stredná os bola zaPINovaná. Po odpinovaní už všetko fungovalo. :)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6003:Zešikmený obvodový plášť v Revitu.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 3,609 sekund.