Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6975 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vlastní razítko

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Permonik Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.říj.2011
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion 360, AutoCad 360
Stav: Offline
Bodů: 387
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Permonik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vlastní razítko
    Zasláno: 22.úno.2017 v 16:06
Dobrý den,

do Fusinonu jsem si nahrál vlastní razítko z dwg vytvořeného v AutoCadu 2011. Když ho vložím vyplním tak vše jde. Ovšem když chci doplnít později o nějaký text do polička a zavřu. Tak se mi občas smrskné číslo výkresu a někdy i název na 30 procent původní delky.

A ted nevím zda je to chyba špatně vytvřeného razítka nebo chyba Fusionu? Ikdyž to exportu do pdf nebo prohlídnu v A360 tak je to smsknute a skoro nečitelné.
Ing. Tomáš Mlčák - Digitální prototypování, Konstrukce strojů a zařízení, Fotogrammetrie, Vývoj pásových jednotek
Zpět nahoru
Viktor Porubský Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 06.čvc.2015
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor2016
Stav: Online
Bodů: 36
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Viktor Porubský Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.úno.2017 v 11:32
Dobrý deň, 

Máte nainštalovaný Windows 10? Ak áno, je možné že windows 10 aplikuje zmeny do prostredia fusion

To sa dá ošetriť nasledovne: 

prejdete do cesty: c:\users\%profile%\appdata\local\autodesk\webdeploy\production (musíte povoliť skryté zložky ak na to máte práva)

Nájdite súbory: 
  • FusionLauncher.exe
  • Fusion360.exe
pravým tlačidlom na súbory vyberiete vlastnosti

a na karte Kompatibilita zaškrtnete hodnotu vypnúť zmeny mierky zobrazenia pri vysokých nastaveniach DPI:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 63773/2017-02-23_11-30-55.jpg




Upravil Viktor Porubský - 23.úno.2017 v 11:36
Zpět nahoru
Permonik Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.říj.2011
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion 360, AutoCad 360
Stav: Offline
Bodů: 387
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Permonik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.úno.2017 v 12:26
Ne, mám Win 7, zkusil jsem to v 7 nastavit a bohužel k řešení problému to nepříspělo.
Ing. Tomáš Mlčák - Digitální prototypování, Konstrukce strojů a zařízení, Fotogrammetrie, Vývoj pásových jednotek
Zpět nahoru
Viktor Porubský Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 06.čvc.2015
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor2016
Stav: Online
Bodů: 36
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Viktor Porubský Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.úno.2017 v 12:48
Môžete sem prosím vložiť vami vytvorené razítko z autocadu? skontroloval by som definíciu atribútov
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2276:Jak nastavit vlastní rohové razítko pro rozvržení?
Tip 6547:Jak vložit vlastní razítko do šablony výkresu Inventoru?
Tip 2849:VIPJak v rohovém razítku IDW výkresu Inventoru snadno uvést celkovou hmotnost, objem sestavy nebo měřítko?
Tip 2652:VIPBMP obrázek (obtisk, logo, bitmapa) se v Inventoru vloží jen jako ikona.
Tip 5367:Zefektivnění práce v AutoCADu s využitím vlastností výkresu.
Tip 7887:Otazníky v rohovém razítku Revitu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.