Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3477 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Převod povrchu na objemové těleso - Inv.2016

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Dejvis Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.úno.2017
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Dejvis Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Převod povrchu na objemové těleso - Inv.2016
    Zasláno: 23.úno.2017 v 21:04
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat jak nejjednodušeji převést povrchové těleso ve formátu step na objemové těleso v Inventoru 2016?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16122
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.úno.2017 v 21:58
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Dejvis Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.úno.2017
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Dejvis Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.úno.2017 v 22:18
No pravě u inventoru 2016 mi nejde při otvírání stepu rozkliknout nabídka "Možnosti importu dat Step" jak je to popsane v odkazu.Vim že ve starší verzi (2014) to šlo.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 779
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.úno.2017 v 08:23
Inventoru 2016 se dialog s
možnostmi zobrazí až po stisku tlačítka Otevřít

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9996/24-2-2017_8-22-57_2017-02-24_08-25-18.png

Zpět nahoru
Dejvis Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.úno.2017
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Dejvis Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.úno.2017 v 16:11
Aha, super díky už jsem na to přišel. Ještě jsem se chtěl zeptat když chci udělat objemový step z dratoveho 3D dwg souboru v kterém programu to je lepší (rychlejší) v inventoru nebo v Autocad Mechanicalu?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16122
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.úno.2017 v 17:19
Z drátového modelu to bude znamenat vymodelovat vše znovu. Z povrchového jde vodotěsné 3D tvary převést automaticky - v AutoCADu i Inventoru i Fusionu 360.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Dejvis Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.úno.2017
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Dejvis Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.úno.2017 v 07:28
A mohl by jste napsat postup jak se to da udělat z toho povrchoveho v Autocadu? případně odkaz jestli se to tu už řešilo.
Děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16122
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.úno.2017 v 09:15
Je popsáno v příbuzném tipu:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1152
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2017 v 18:13
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,438 sekund.