Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3838 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nezobrazuje sa okno vlastnosti hladín

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
zord3000 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 15.bře.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit2015, Navisworks2016, Autocad 2014
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zord3000 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nezobrazuje sa okno vlastnosti hladín
    Zasláno: 27.úno.2017 v 08:18
Dobrý deň,

po otvorení okna vlastností hladín sa síce AutoCAD tvári, že to otvoril ale okno sa nezobrazí. Akoby bolo mimo obrazovky neviete mi pomôcť nejako resetnúť polohu okná?

Ďakujem za pomoc
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 15905
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2017 v 08:50
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
zord3000 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 15.bře.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit2015, Navisworks2016, Autocad 2014
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zord3000 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2017 v 09:56
Skúsil som ale nešlo mi to tak som resetoval nastavenia čiže už je to v poriadku

Ďakujem
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,484 sekund.