Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3574 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

prazdne dwg

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
milos88 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.led.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 130
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milos88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: prazdne dwg
    Zasláno: 27.úno.2017 v 10:02
Zdravím,
Po spustení dwg súboru mi autocad zobrazi prázdny dokument. Nic som v ňom nemazal a po jeho uložení som ho niekoľkokrat otváral a všetko bolo OK. Hladiny zapnuté. Iné súbory fungujú.
Neviete čím by to mohlo byť?

ďakujem.
Miloš
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2037
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2017 v 10:47
A jste si jistý, že je opravdu prázdný ?
Zpravidla je důvodem to, že svoji kresbu máte v jednom rohu a "kdesi v předaleké galaxii" (v druhém rohu) máte jednu entitu, která "uletěla".
Vinou odzoomování tak máte z vlastní kresby nezřetelnou tečku

Zkuste ještě víc odzoomovat a vybrat oknem celou obrazovku, měly by se ukázat uzly , které potvrdí nebo vyvrátí, co jsem napsal
J. Mantlík

Zpět nahoru
milos88 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.led.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 130
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milos88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2017 v 13:41
ďakujem :)
Miloš
Zpět nahoru
mineza Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2017 v 19:09
Pro rychlý zoom pomůže i rychlý dvojklik na rolovací kolečko. Vše se pak maximálně zvětší na celou plochu.
mira
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.