Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2882 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Autocad a imos

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
simon9111 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 30.srp.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
imos CAD
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simon9111 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Autocad a imos
    Zasláno: 27.úno.2017 v 10:40
Dobrý deň chcel by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s programom IMOS.
Neviete náhodou ako by som zmenil výkresy, ktoré sú automaticky generované pri výpise výkresov v IMOS programe?
Ďakujem
Zpět nahoru
karel.m Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.pro.2012
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 45
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace karel.m Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2017 v 12:08
Dobrý den, IMOS je speciální nadstavba pro výrobu nábytku, která běží na jádru Autocadu takže nevím jestli vám tady někdo poradí. Určitě bych se obrátil na podporu u prodejce. Jsem nábytkář, a s tímto programem jsem se již setkal, takže vím trochu něco o tom, na jakém principu funguje. Myslím, že jediná šance je, jestli ten import jde uložit jako samostatný soubor (dxfdwg).
Výstupní výkresy jsou v IMOSU generovány z 3D modelu a jsou s ním svázané podobně jako v Inventoru. Takže pokud chcete něco změnit nebo dokreslit, musíte upravit 3D model.
Zpět nahoru
simon9111 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 30.srp.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
imos CAD
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simon9111 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2017 v 13:03
Tak budem prehadzovať ručne:D..   len som sa spýtal pretože na podpore imos  som nedostal odpoveď zatial 
a aké sa smiem spýtať  aké máte skúsenosti s generovaním programov z imos do programu na CNC 
Zpět nahoru
karel.m Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.pro.2012
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 45
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace karel.m Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2017 v 08:20
Pokud máte CAM modul v IMOS nastavený a synchronizovaný od prodejce přímo na vaše CNC. Tak nepotřebujete nic posílat do programu na CNC. CAM modul v IMOS je schopný generovat programy pro načtení do CNC bez dalších úprav.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7133:VIPChyba: Program AutoCAD nebo AutoCAD LT přestal pracovat (příčiny)
Tip 8541:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2013.
Tip 8216:VIPWeb přístupy mířící z Autodesk produktů - https, proxy, atd. (pro ID, Help, Live Maps, licence, Autodesk 360...)
Tip 11229:Mohu používat AutoCAD LT 2015/2016 na MacOS Sierra?
Tip 9162:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2014.
Tip 7980:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2012.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.