Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2600 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

3D pdf

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
milos88 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.led.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 130
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milos88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: 3D pdf
    Zasláno: 01.bře.2017 v 13:46
Zdravim,
Generuje inventor v 3D pdf iba sivé zostavy?, alebo sa farby partov dajú nastavit tak ako sú priradené v modeloch?

ďakujem
Miloš
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16270
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2017 v 13:53
S barvami sestav byl problém - myslím že to řeší Update 3 pro Inventor 2017.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
milos88 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.led.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 130
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milos88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2017 v 15:42
ďakujem. Dočasne využijem trial verziu aplikácie na 3D pdf od autodesku.

Miloš
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16270
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2017 v 15:47
Myslíte Inventor Publisher? Ta je právě nahrazena funkcemi Inventoru 2017.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Hrnčíř Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 324
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hrnčíř Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2017 v 06:40
Dobrý den,
zajímavé je, že v Inventor Publisheru už před cca 5 roky v 3DPDF barvy fungovaly. Zdá se, že Autodesk uvolňuje tuto možnost do současného Inventoru pouze po kapkách.
Zpět nahoru
Hrnčíř Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 324
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hrnčíř Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2017 v 07:04
Dobrý den,
mám čerstvě nainstalovaný Inventor 2017 a po aktualizaci přes Autodesk Manager mám verzi Build:233 a Release:2017.3.1
Přesto publikace různobarevné sestavy do 3D PDF je pouze jednobarevná (černošedá).
V panelu "Publikovat soubor 3D PDF" možnost nastavení barev není. Jak tedy docílit barevné sestavy ve 3D PDF?
Děkuji za informaci.
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 301
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2017 v 10:19
Jak docílit barevné sestavy ve 3D pdf? tak, že použijete konkurenční software... bohužel.
Jestli se nepletu, tak Inventor při exportu použije zobrazení z reprezentace "hlavní", kterou neupravíte.
Třeba se konečně dočkáme v 2018.
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
svestka.r Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 25.říj.2016
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor 2017, Catia V5
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace svestka.r Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2017 v 10:30
Jde to obejít tak, že si otevřete každý jednotlivý díl a ten si obarvíte a uložíte. Nesmíte nic obarvovat v sestavě. Pak bude 3D PDF barevné.
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 301
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2017 v 11:42
Ano je to tak, u malé sestavy to ještě jde. Bohužel v momentě, kdy potřebujete používat reprezentace zobrazení a máte spousty podsestav.. končíte.
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1183
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2017 v 12:17
Myslim že šikovnej  programátor by vám váš problém vyřešil přenesením vlastností do detailu ze sestavy:)< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 301
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2017 v 13:15
Jako, že by jsme si platili někoho, kdo nám opraví nedodělky Autodesku?  tak ten byl dobrej...Smile
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Hrnčíř Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 324
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hrnčíř Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2017 v 13:29
Zkusil jsem publikovat do 3D PDF jednoduchou sestavu a tam se mi barvy přenesli. Takže záleží asi na velikosti sestavy, ale o tom není nikde žádné upozornění.
Zpět nahoru
svestka.r Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 25.říj.2016
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor 2017, Catia V5
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace svestka.r Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2017 v 14:32
Taky jsem zkusil publikovat sestavu o dvou kusech a barvy se nepřenesly.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8668:VIP3D PDF výstup z Inventoru, AutoCADu či Revitu - zdarma.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 5906:VIPZaokrouhlovací vzorce v Revitu
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.