Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3338 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Knižnica

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
javorko Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 04.bře.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCad, inventor, ProEngineer
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace javorko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Knižnica
    Zasláno: 04.bře.2017 v 22:05
Ahojte som troška tak začiatočník v inventore. Mám prosbičku ako zapnem alebo kde nájdem knižnicu súčiastok v inventore 2017 ? Za váš čas a odpoveď Ďakujem.
Zpět nahoru
Vondruš Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.říj.2015
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor,Solidworks
Stav: Offline
Bodů: 37
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vondruš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.bře.2017 v 08:47
Jakých součástek? Normálií? V Obsahovém centru v prostředí sestav.
Zpět nahoru
javorko Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 04.bře.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCad, inventor, ProEngineer
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace javorko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.bře.2017 v 09:58
áno normované  časti (napr. ložiská, skrutky atď.)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16206
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.bře.2017 v 13:10
Pokud jste si Obsahové centrum nenainstaloval, proveďte doplňkovou instalaci Inventoru, včetně požadovaných norem/knihoven (např. ČSN, DIN, ISO...).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
javorko Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 04.bře.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCad, inventor, ProEngineer
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace javorko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.bře.2017 v 14:10
Původně odeslal(a) Vladimír Michl Vladimír Michl napsal(a):

Pokud jste si Obsahové centrum nenainstaloval, proveďte doplňkovou instalaci Inventoru, včetně požadovaných norem/knihoven (např. ČSN, DIN, ISO...).
Doplnky najdem na stranke autodesku ? 

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16206
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.bře.2017 v 14:59
Ne, Obsahové centrum je standardní součástí instalace - takže stačí vás standardní instalační program Inventoru.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.