Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2987 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Tlač A3,A4

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
CADCAPONE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 13.lis.2012
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 69
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace CADCAPONE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Tlač A3,A4
    Zasláno: 10.bře.2017 v 13:36
Dobrý den.
Dalo by sa prosím vytvoriť pravidlo na tlačenie výkresu vo formáte A4 a A3 aby to bolo ako tlačítko v globálnych formulároch každé zvlášt.

Ked mám otvorený výkres A4, aby som stlačil iba tlačidlo A4 v glob.formulároch a vytlačilo výkres. Tak isto by to bolo aj u A3.

Len by tam muselo byť rozlíšené že A4 berie papier zo zásobníka 2 na výšku, a papier A3 je zo zásobníka 1 a tlač na ležato.

Formáty prispôsobiť na veľkost papiera.

Ak by sa dalo pomôcť tak by som bol rád.

Ďakujem
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 744
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.bře.2017 v 13:54
Já myslím že v tipu 8975 je popsáno vše potřebné
Stačí vyřadit rozhodování podle velikosti papíru
Zpět nahoru
CADCAPONE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 13.lis.2012
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 69
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace CADCAPONE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.bře.2017 v 14:01
Ďakujem ale je to len pre VIP.
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor Profesional 2016
Stav: Offline
Bodů: 87
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.bře.2017 v 14:54
Dobrý den.
Možná to nebude ono, ale v Inventoru bych zkusil nainstalovat tohle.
https://apps.autodesk.com/INVNTOR/cs/Detail/Index?id=8937641407966433186&appLang=en&os=Win32_64
Mašek
Mašek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,154 sekund.