Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2941 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

acad.pgp ve složce uživatele

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
sjkdhdfjsdjkf Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 12.zář.2014
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad LT 2015
Stav: Offline
Bodů: 25
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sjkdhdfjsdjkf Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: acad.pgp ve složce uživatele
    Zasláno: 16.bře.2017 v 12:04
Dobrý den,
snažím se přidat uživatelské zkratky, ale nechci je přidávat do souboru acad.pgp v Program Files, nýbrž do složky v profilu uživatele. Jenže změny v tomto souboru se neprojeví ani po REINIC (_REINIT) ani po restartu.

Když kliknu a velké A a dám vyhledat PGP, oba výsledky vedou na PGP v Program Files.

Nastavení proměnné ROAMABLEROOTPREFIX  = "C:\Users\username\AppData\Roaming\Autodesk\AutoCAD Mechanical 2012\R18.2\csy\"

Přičemž soubor acad.pgp ve se nachází ve složce
C:\Users\username\AppData\Roaming\Autodesk\AutoCAD Mechanical 2012\R18.2\csy\Support
(Nakopírování do C:\Users\username\AppData\Roaming\Autodesk\AutoCAD Mechanical 2012\R18.2\csy\ je bez efektu)

Děkuji za tipy, jak dál.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1033
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.bře.2017 v 12:09
Nastavte si vyhledávací cesty "Support File Search Path" Options/Files
Pravidlo, že první bere. Autocad jede po cestách od zhora, když najde váš pgp, tak ten bere.

Zpět nahoru
sjkdhdfjsdjkf Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 12.zář.2014
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad LT 2015
Stav: Offline
Bodů: 25
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sjkdhdfjsdjkf Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.bře.2017 v 12:30
Dík, vyřešeno.
Pravidlo první bere jsem neznal.

Přidávám screenshot z české verze:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 58347/acad.pgp_cesta.png




Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.