Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3078 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

skúsenosť

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
b_branik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.zář.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
autocad 2016 - občas hlavu
Stav: Offline
Bodů: 53
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace b_branik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: skúsenosť
    Zasláno: 19.bře.2017 v 20:29
Dobrý deň,

má tu niekto skúsenosť s CADKON+? vie sa o ne podeliť?

Ďakujem
Branislav Janík
Zpět nahoru
OPlavek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.pro.2004
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Autocad,Revit
Stav: Offline
Bodů: 99
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace OPlavek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.bře.2017 v 08:43
Mám, v porovnání s Autocadem je tahle napodobenina pomalá, nespolehlivá, hodně funkcí tam chybí a je problém se soubory DWG, které nejsou zcela kompatibilní s Autocadem.
Zpět nahoru
b_branik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.zář.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
autocad 2016 - občas hlavu
Stav: Offline
Bodů: 53
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace b_branik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.bře.2017 v 09:12
Ďakujem, majú teraz celkom zaujímavé reklamy a ponuky a chápal som ten soft ako nadstavbu CADU čiže plne kompatibilné.

BJ.
Zpět nahoru
kvapil_dc Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 10.led.2014
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD ecscad 2014 R2
Stav: Offline
Bodů: 200
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kvapil_dc Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.bře.2017 v 09:15
Z představení máme tyto postřehy:
- nejsou tam uživatelsky definované "základní" věci, tutíž se musí za $ dodělávat
- délky počítá přesně podle výkresu měřítka, korekce se zadávají na konci v reportu = s ohyby nepočítá
- na každé stoupačky/klesačky se musí zadávat značka/výška (nedokážu si to představit při vyvedení z rozvodny), kdy se navíc kabely tahají "přes sebe"
- už jen za to, že obchodník přijel, jsme dostali 10% Big smile
- jednoduše nevypisuje, přes které "krabice" vede kabel

= pro jednoduché instalace vhodný (rodinný dům, venkovní vedení, ...), pro náročnější instalace ???
ecscad 2014 R2 - Autodesk to neopraví, protože to prodal MUMu a MUM to neopraví, protože tuto verzi nevytvořil.

Proč se nám zákazníci smějí, že používáme ecscad???
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.