Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2984 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

velikost DWG

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
jardakykolka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.říj.2012
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad2009
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jardakykolka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: velikost DWG
    Zasláno: 21.bře.2017 v 13:33
Dobrý den, mám problém s velikostí DWG souboru, do přílohy jsme uložil výkres, který je "prázdný", prázdný ovšem není, protože má skoro 5MB. Dá se někde najít co to tak zvětšuje? Buhužel do přílohy to nedám, je to moc velký. Jde mi prostě o nějaké vyčištění, které smaže to co tam je a já to nevidím. Příkaz Purge znám.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 15897
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.bře.2017 v 13:51
Zkuste prosím postupy dle tipu:
http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=232
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 964
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.bře.2017 v 15:51
Zkuste toto nedávné vláko. Také záleží na tom jaký máte autocad.
Zpět nahoru
jardakykolka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.říj.2012
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad2009
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jardakykolka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.bře.2017 v 08:17
jo to jsem nějak zapoměl napsat, mám Autocad 2014LT
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 15897
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.bře.2017 v 08:28
V LT (a starém) jsou možnosti o dost omezenější - zkuste příkazem _WBLOCK zapsat celý výkres do nového DWG.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,189 sekund.