Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2432 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Mold design - šablona

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
y161953 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.bře.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace y161953 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Mold design - šablona
    Zasláno: 28.bře.2017 v 12:45
Dobrý den, používám Inventor 2016 a chtěl bych pracovat v nástroji mold design. Stáhl jsem si knihovnu mold design metric ( 1 gb) a dal do příslušné složky mezi ostatní knihovny. Ale když chci začít nový projekt, tak v šablonách metrických ani jiných na výběr mold design nemám. Můžete mi poradit co s tím ? Děkuji
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 255
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.bře.2017 v 13:51
Zdravím,

Mold design je knihovna ne šablona.

Otevřete šablonu sestavy a poté se dostanete k obsahu knihovny pomocí Umístit z Obsahového centra
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
y161953 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.bře.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace y161953 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.bře.2017 v 17:11
Tomu rozumím, ale já nemám k dispozici Mold Design.iam, což je šablona pro konstruování vstřikovacích forem. Na výběr mám jen Norma.iam a Svařenec.iam. Jde mi o to, kde vzít tu šablonu Mold Desing.iam 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 76869/mold_design.PNG


Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 255
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2017 v 08:19
Aha,
popravdě jsem ani netušil že taková šablona existuje, každopádně já ji mám zde.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 55100/mold_design.JPG

 

Taky možná záleží na verzi Inventoru. Máte Inventor Professional? (nevím jestli v základním Inventoru toto je)
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
y161953 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.bře.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace y161953 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2017 v 14:06
Ano, to je přesně ono. Já mám jen základní verzi Inventoru 2016. Zajímalo mě, jestli můžu tenhle nástroj na vytváření forem stáhnout s nějakou aktualizací nebo si musím stáhnout Inventor professional
Zpět nahoru
cadman181 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2012
Lokalita: Slovakia
Používám:
Autodesk Product Design Suite Ultimate 2016,Autod
Stav: Offline
Bodů: 44
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cadman181 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2017 v 14:28
Treba verziu Inventor Professional 2016.

Upravil cadman181 - 29.bře.2017 v 14:40
Rudolf Seriš
DIPLOMAT DENTAL,s.r.o.
Piešťany
http://www.diplomat-dental.com
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7104:VIPJak zprovoznit Inventor Tooling 2010 pod Windows 7?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.