Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4975 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

plech styl

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
shogun6666 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.bře.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
INVENTOR 2011
Stav: Offline
Bodů: 29
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace shogun6666 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: plech styl
    Zasláno: 29.bře.2017 v 06:43
Dobrý den
Mám prosbu ohledně stylů plechů. Je možné pomocí ilogicu importovat styly plechů. Nechci mít v ipt nadefinované všechny styly co používáme a také pokaždé vytvářet znovu styl plechu. Děkuji za odpověď.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 852
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2017 v 09:28
K tomu slouží knihovna stylů. Tam jsou nadefinované styly a do součásti se lokálně nakopírují jenom ty používané.
Zpět nahoru
shogun6666 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.bře.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
INVENTOR 2011
Stav: Offline
Bodů: 29
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace shogun6666 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2017 v 10:45
děkuji za odpověď bohužel nemám právo ukládat do knihovny stylů. Chtěl jsem vždy naimportovat soubor .styxml pomocí pravidla ilogic. Tak to dělám ručně mám uložené soubory a vždy potřebný soubor naimportuji. Chtěl jsem si to zjednodušit.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 852
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2017 v 11:51
Doporučuju se domluvit se správcem stylů a do knihovny ty potřebné styly doplnit.
To co popisujete je dost nesystémové řešení a nedoporučuju ho, přestože se to v iLogicu udělat dá.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6994:Jak zadat K-Faktor ohybu plechu?
Tip 8304:Jak v Inventoru rozvinout plechová tělesa z jiných CAD aplikací?
Tip 5266:VIPPřepnutí rozvinovacího jádra Inventoru 11.
Tip 11495:Jak nastavit výchozí materiál plechů v přípojích?
Tip 6869:VIPParametrické zobrazení šířky a délky rozvinu plechu.
Tip 3802:VIPJak uložit IPT soubor plechové součásti Inventoru v rozvinutém stavu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.