Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3506 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

AutoCAD 2017 - problem se spustenim

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
tom07 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 31.bře.2017
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tom07 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AutoCAD 2017 - problem se spustenim
    Zasláno: 01.dub.2017 v 13:29
Ahoj,
obratil se na mne znamy stavar, koupil si novy notebook a po instalaci AutoCADu 2017 nemuze program spustit. Instalace probehne bez problemu, ale pri spusteni obdrzi pouze tuto hlasku:

Spusteni teto aplikace se nezdarilo, protoze jeji soubezna konfigurace neni spravna.

Mel na notebooku W10, zkouseli jsme i W7, ale stejny vysledek. Nesetkal se s tim nekdo? Nikde jsem nic nenasel.
Diky
Tomas
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1069
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.dub.2017 v 13:46
A zkusil jste to napsat do googlu??? I česky vám to vyhodí spoustu odkazů... Jeden za všechny (tedy v eng)
Zpět nahoru
tom07 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 31.bře.2017
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tom07 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.dub.2017 v 14:00
Microsoft Visual C++ Redistributable i Microsoft .NET Framework mam:

Microsoft Visual C++ Redistributable x86 2010, 2012 i 2015.
Microsoft .NET Framework 4.6.1 a 4.6.2
Zpět nahoru
tom07 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 31.bře.2017
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tom07 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.dub.2017 v 14:18
Pro jistotu jsem nechal pouze Microsoft Visual C++ Redistributable x86 2015 a Microsoft .NET Framework 4.6.2, ale vysledek stejny.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1069
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.dub.2017 v 14:28
Pak nezbývá než hledat dál... já nevím, zkuste přímo postup popsaný na stránkách autodesku
První, druhý odkaz... 

Zpět nahoru
tom07 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 31.bře.2017
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tom07 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.dub.2017 v 15:05
Preinstaloval jsem jak Microsoft .NET Framework i Microsoft Visual C++ Redistributable a nasledne i samotny AutoCAD. Microsoft .NET Framework, Microsoft Visual C++ Redistributable i DirectX se navic instaluji pred samotnou instalaci AutoCADu. Bohuzel nic nepomohlo, AutoCAD stale nejede :-(
Zpět nahoru
tom07 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 31.bře.2017
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tom07 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.dub.2017 v 15:13
Snad vse co je mozne najit jsem vyzkousel, bohuzel bez efektu.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16317
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.dub.2017 v 07:30
Pokud máte konfiguraci splňující systémové požadavky AutoCADu a vypnutý antivir při instalaci, měl by AutoCAD fungovat. Jsou-li ve Windows poškozeny moduly Visual C++ nebo .NET Framework, odinstalujte je a nainstalujte verzi z instalačního média AutoCADu - např. z AutoCAD_2017_Czech_Win_64bit_dlm\3rdParty\x64\VCRedist\
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10527:VIPChyba "Windows Installer" při instalaci AutoCAD LT 2016 pod Win10.
Tip 7345:VIPPrázdný nebo poškozený dialog nastavení uchopování (osnap settings) v AutoCAD Architecture.
Tip 10982:Proč mi instalátor Product Design Suite 2017 nenabízí instalaci AutoCADu?
Tip 8079:VIPUnhandled exception při spuštění Autodesk Simulation 2012.
Tip 5366:VIPJak zvýšit výkon renderingu v Revitu?
Tip 4256:VIPChyba 1935 (MSXML2) při instalaci AutoCADu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,282 sekund.