Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5824 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

nejde mi spustit autocad

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
martin266 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 02.dub.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
autocad2016
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martin266 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: nejde mi spustit autocad
    Zasláno: 03.dub.2017 v 00:51
Zdravím, několikrát jsem zkoušel nainstalovat několik verzí autocadu a pokaždé se to úspěšně nainstaluje a při spuštění mi to píše pořád stejnou chybu. Tak se chci zeptat co s tím? 

Upravil martin266 - 03.dub.2017 v 01:17
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16655
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.dub.2017 v 07:32
Odkazovaný obrázek na Facebooku není nebo k němu nejsou práva. Jaké je znění chyby? Splňuje počítač minimální systémové požadavky?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
martin266 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 02.dub.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
autocad2016
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martin266 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.dub.2017 v 11:53
nevim přesně co je to za chybu a systémové pozadavky by měl počítač splnovat, Mám windows7...
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 77005/IMG_20170403_115715.png



Upravil martin266 - 03.dub.2017 v 11:59
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7133:VIPChyba: Program AutoCAD nebo AutoCAD LT přestal pracovat (příčiny)
Tip 10875:VIPNajednou mi nejde spustit pronajatá licence Autodesk - příčiny a řešení.
Tip 6206:VIPCivil 3D 2009 nejde po instalaci spustit (reinstalace nepomáhá).
Tip 8647:Nejde mi obnovit AutoCAD minimalizovaný do ikony.
Tip 5279:VIPSelže mi instalace MSDE (SQL server) při instalaci Inventoru.
Tip 4143:VIPV náčrtu Inventoru mi nejdou vybrat některé čáry (snadná pomoc).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,426 sekund.